Održali prvu probu s novim članovima „Amadeus benda"! Bojan Tasić: Teško je nastaviti dalje, ali mi smo profesionalci

12.02.2021

20:50 >> 20:52

0

Pevač se još jednom osvrnuo na odlazak dugogodišnjeg gitariste, kao i na smrt bubnjara koja ih je sve i te kako pogodila

Održali prvu probu s novim članovima „Amadeus benda"! Bojan Tasić: Teško je nastaviti dalje, ali mi smo profesionalci
Copyright Amadeus bend ATAImages/Antonio Ahel

Pre skoro puna tri meseca, sastav „Amadeus bend” ostao je bez bubnjara, pošto je krajem novembra prošle godine čuveni Bojan Zlatanović Tokan preminuo. Osim što su godinama bili saradnici, bili su i kao braća, ipak, grupa je uspela da mu nađe adekvatnu zamenu i potrudi se da nastavi dalje na svom muzičkom putu. Prema rečima pevača za „Nova.rs”, Igor se odlično uklopio i svakako je bio „jedan od opcija vezanih za bubanj”. S druge strane, dugogodišnji gitarista izašao je iz grupe zbog drugačijih životnih planova, te su i njemu našli zamenu – Stefana koji je, kažu, takođe mlad i dobar momak. Bend je održao prvu probu u studiju na Dorćolu zajedno sa novim članovima.

– Igora poznajem već duže vreme, poznajemo se više od deset godina, tako da je on nekako bio jedan od opcija vezanih za bubanj, s obzirom na to da nas je Tokan napustio pre vremena i iznenada. Sve je to nekako teško nama palo, ali smo tu neku vanserijsku energiju koju je Tokan posedovao, probali da nadomestimo Igorom, koji se odlično uklopio – ispičao je za pomenute medije forntmen bnda Bojan Tasić, pa se osvrnuo i na novog gitaristu:

– Gitarista je napustio bend iz nekih drugih razloga. Ima neke drugačije životne planove, tako da smo i za njega morali da nađemo zamenu, gitaristu Stefana, koji je takođe mlad i dobar momak.

– Jeste teško, jer bend postoji pune 23 godine, ali smo od početka tu Boki, Aca i ja. Tokan je bio sa nama punih dvadeset godina, a bivši gitarista petnaest. Vrlo je teško nastaviti dalje, ali mi smo profesionalci, pa ćemo taj nedostatak nadomestiti, zato i imamo probe – zaključio je pevač.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike