Školski prijatelji Ivana Bosiljčića o glumcu nekad i porodici iz koje potiče: Taj bi uspeo kako god okreneš!

05.11.2022

16:14

0

Odrastao je u Užicu, gde i dan-danas često ume da ode u posetu roditeljima, koji i dalje žive tamo

Školski prijatelji Ivana Bosiljčića o glumcu nekad i porodici iz koje potiče: Taj bi uspeo kako god okreneš!
Ivan Bosiljčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Bosiljčić rođen je 1979. godine u Užicu. Tu je odrastao, njegovi roditelji Ljilja i Dejan i dan-danas tamo borave, a glumac im i dan-danas tamo često odlazi u posetu. Prema rečima školskih prijatelja za „Metar moga sela", emisiju koja se emituje na televiziji „Blic", bilo je sigurno da će postati uspešan muškarac - dolazi iz veoma dobre porodice, a i uvek je u sve ulagao maksimalno truda.

- Ivan Bosiljčić toliko poštuje to odakle je... Znate šta, ako ne bi poštovao grad u kom je rođen onda ne bi poštovao ni svoje roditelje koji su ceo vek proveli ovde. Potiče iz jedne izuzetno divne porodice. Naravno, sve je to uticalo da i on bude takav kakav jeste - kazao je izvesni meštanin za pomenutu emisiju, koja je posetila rodni kraj glumca, pa gotovo na svakom koraku nailazila na reči hvale.

- Ivan je školski drug, iako nismo učili u istom odeljenju, cela generacija ga se seća. Još dok je bio đak užičke gimnazije bio je jako kreativan, nadaren, bavio se recitovanjem, učestvovao je na mnogobrojnim takmičenjima, bavio se i folklorom, čini mi se i već od druge, treće godine se naziralo da će biti veoma uspešan glumac - rekla je Bosiljčićeva nekadašnja „školska" zatim, pa otkrila i na čemu mu je ona zavidela.

„Odlično se toga sećam!"

- Mogu da kažem sve pohvalne reči. On je uvek uspevao da, recimo, porazgovara sa njihovom profesrom, da odloži odgovaranje što mi recimo u našem odeljenju nismo uspevali jer nismo imali Ivana Bosiljčića. Toga se, recimo, sećam odlično.

- Znam ga još otkad je bio dete, kao i svako drugo, radila sa njegovim dedom Ivanom. Radili smo kao rendgen tehničari oboje. Njegovog sam dedu znala od '73 . godine. To je jedna izuzetna porodica, njegova majka Ljilja, otac Dejan, brat Dragan. Znam ih sve - objašnjavala je druga sugrađanka.

- Deca su ogledalo roditelja. Oni su zaslužni i deda Dragan i deda Ivan, a pogotovu mama i tata. Oni su mnogo divni ljudi. Od dobre biljke, dobro i seme - rekla je žena u emisiji koja očigledno dobro poznaje porodicu glumca, pa dodala:

- Znam da je njegov deda govorio da će da bude glumac, mada pošto je bio zdravstveni radnik, voleo je da (on) studira medicinu. Ali uspešan je, bez obzira, mislim da bi bio uspešan da je i jedno i drugo - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike