Ovo je kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Predivno uređen enterijer i neprocenjiv pogled iz dnevne sobe na dvorište

08.09.2022

08:05

5

Bračni par sada je odlučio da malo osveži prostor

Ovo je kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Predivno uređen enterijer i neprocenjiv pogled iz dnevne sobe na dvorište
Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević uživaju u svom novom domu na Voždovcu, nakon što su odlučili pre nekoliko godina da prodaju stan.

Par je odlučio u nekom trenutku da stambeni prostor u centru grada zameni kućom na nešto daljoj lokaciji i kako se čini, definitivno nisu pogrešili. Ivan i Jelena sada žive u raskošnoj kući na dva sprata, koja je okružena divnim zelenilm, a tokom leta najviše vremena provode u bašti. Visoki četinari i cveće, krase predivno i ne tako malo dvorište bračnog para, koja je postala njihova prava oaza mira.

 

 

Oni su se potrudili da i enterijer kuće lepo srede, pa su osim puno novca uložili i puno ljubavi u njeno preuređenje.

Kako je i sam glumac istakao na Instagramu, želja im je bila da oplemene i osveže kuću zavesama i tapetama, koje su pažljivo birali.

 

 

Jednostavno i lepo uređena dnevna soba gleda upravo na dvorište, a opremljena je kožnom braon garniturom i dekorisana drvetom mandarine.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike