Priče iz rodnog kraja Ivana Bosiljčića! Otkrili kakav je bio pre nego što je došao u Beograd: Za sve se izborio sam!

02.11.2022

09:55

0

Deda poznatog glumca, inače, kao zdravstveni radnik - maštao je da mu i unuk ode u medicinu

Priče iz rodnog kraja Ivana Bosiljčića! Otkrili kakav je bio pre nego što je došao u Beograd: Za sve se izborio sam!
Ivan Bosiljčić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ivan Bosiljčić je rođen sredinom januara 1979. godine u Užicu. Sugrađani i dan-danas imaju mahom lepo mišljenje o njemu, a pojedinci su za medijsku ekipu koja ih je obišla istakla i kako se glumac za sve u čemu danas uživa izborio sam.

- Ivana pamtim kao odličnog učenika, dobrog dečaka... - ispričala je jedna njegova nastavnica u emisiji „Metar moga sela" koja se emituje se svake subote u 16 sati na televiziji „Blic", dok je jedna žena koja tamo živi otkrila kako, međutim, njegov deda nije baš maštao da mu unuk postane ovako poznat glumac.

- Deda, pošto je bio zdravstveni radnik, voleo je da studira medicinu - kazala je ona, na iznenađenje mnogih, uzimajući u obzir to da bi danas malo ko mogao da ga zamisli u belom mantilu van neke uloge.

- Posle završetka akademije probijao se sam, išao, borio se - dodala je druga sugrađanka.

 

 

- Ljudi koji su potekli iz raznoraznih gradova odu u centar kao što je Beograd i onda zaborave odakle su - prokomentarisao je izvesni sugrađanin u pomenutoj emisiji, upitan da li Ivan danas obilazi svoj rodni kraj, odnosno da li ga i koliko sreće.

Glumac, podsetimo, već izvesno vreme živi u prestonici zajedno sa suprugom, pevačicom Jelenom Tomašević i njihovom ćerkom Ninom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike