Seksi Crni Cerak smuvao Anastasiju Ićurup! Otkrio sve o vezi sa nekadašnjom zvezdom "Granda", ovo je njegova druga strana života!

04.11.2022

15:45

1

Mladi treper i pevačica upoznali su se na romantičnom mestu

Seksi Crni Cerak smuvao Anastasiju Ićurup! Otkrio sve o vezi sa nekadašnjom zvezdom "Granda", ovo je njegova druga strana života!
Anastasija Ićurup i Seksi Crni Cerak - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial 24sedam/Ivan Mitić

Relja Despotović, poznatiji kao Seksi Crni Cerak, u poslednje vreme veoma je popularan među mladom generacijom, a nakon što smo u nekoiko navarata čuli nejgovu mračniju stranu života, potvrdio je da ima i devojku poznatu javnosti.

On se smuvao sa mladom pevačicom Aleksandrom Ićurup, koja se takmičila u "Zvezdama Granda", a koja je privukla pažnju kada je došlo do reči između nje i Ane Bekute koja je kritikovala njen vulgaran stajling.

Iako bi mnogi pomislili da je ovaj par nespojiv zbog razlike u muzičkim pravcima, otkrili su da su "kliknuli" ubrzo kada su se upoznali. Seksi i Aleksandra su u ljubavi oko mesec dana, a upoznali su se u Crnoj Gori tokom leta.

Kako su oboje na primorju mnogo radili, putevi su im se sreli u Budvi gde su imali ugovorene tezge. 

24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović
Seksi Crni Cerak

Ićurupova i Seksi su tako počeli ad se druže, ali se rodila i privlačnost. sada se lepo slažu i uživaju u vezi, a prvi put o tome progovorili su za medije. 

- Relja i ja smo dovoljno u vezi da bismo ušli u neki emotivniji odnos. Upoznali smo se sasvim slučajno i tada su nastale obostrane simpatije. Lepo nam je, dosta smo slični i to bi bilo to što bih rekla. Ostalo bih zadržala za sebe - rekla je Anastasija za Kurir.

Malo više detalje o početku veze otkrio je Despotović, dodajući da mu je prelepo pored Anastasije.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Anastasija Ićurup

- Upoznali smo se letos u Budvi i tu smo se malo dopisivali. Više sam ja nju muvao i "napadao" nego ona mene. Posle nekog vremena videli smo da prijamo jedno drugom i stupili smo u vezu - ispričao je treper koga devojke obožavaju.

Podsetimo, Anastasija je napustila "Zvezde Granda" u prošloj sezoni nakon skandala kada su joj pojedini članovi žirija rekli da se obukla vulgarno, a u tome je prednjačila Bekuta. Kako se drama nije stišavala, ona je odlučila da napusti šou i nastavi samostalno da gradi karijeru. 

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
Anastasija Ićurup

Inače, Seksi Crni Cerak je u nedavnom intervjuu za 24sedam ispričao da je bio u zatvoru, a zatim nosio nanogicu.

- Što je najcrnje, meni je lakše pao CZ, nego ta dva meseca nanogice, jer šta sam ja tamo imao, isključiš mozak na kapiji, ne znaš ništa, vidiš dva puta mesečno nekog da ti ispriča šta se dešava, šta on uopšte stigne da ti ispriča za tih sat vremena, ti odeš u sobu u euforiji i to ti je to, čekaš narednih dve nedelje da vidiš nekog, gledaš Zadrugu, i gledaš filmove i to je otprilike život tamo - izjavio je Seksi u emisiji “24sedam sa Marom”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike