Trudna supruga Slobe Radanovića proslavila rođendan! Oduvala svećice, podelila sa mužem tortu, a onda je pevač zapevao za nju (FOTO)

04.11.2022

13:22

1

Jelena je sa užim krugom prijatelja i rodbine proslavila svoj divan dan

Trudna supruga Slobe Radanovića proslavila rođendan! Oduvala svećice, podelila sa mužem tortu, a onda je pevač zapevao za nju (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright Instagram printscreen/jeja.radanovic

Trudna supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, tokom prethodne večeri proslavila je rođendan sa najbližim krugom porodice i prijatelja.

Nakon što je oduvala svećice i sa mužem podelila tortu, za slavljenicu je pevač otpevao nekoliko pesama, a jedna je bila posebno namenjena njoj. Naime, u pitanju je pesma legendarnog Tome Zdravkovića „Jelena".

- Što imam muža, svaka mi čast - napisala je Jelena uz snimak na kojem Sloba peva za nju.

Podsetimo, Jelena i Sloba čekaju prvo zajedničko dete, a nedavno su sa pratiocima na Instagramu podelili snimak iz porodičnog doma, kada su i otkrili pol bebe. Kako su probušili balon, izleteli su plavi baloni, te Radanoviće čeka kroz nekoliko meseci naslednik.

Inače, Jelena iz prvog braka ima dva sina, a uskoro će dobiti još jednog naslednika. Radanović je nedavno otkrio da njegov naslednik neće nositi dedino ime.

- Razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su nam rekli da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime - kazao je on, koji je želeo da imenom oda poštu Dušanu kog je neizmerno voleo i cenio, prenose domaći mediji pisanje „Sveta".

 

onus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike