Promocija na rođendan pokojne Marine Tucaković! Željko Samardžić objavio pesmu uz emotivne reči: Kad mene jednom ne bude...

04.11.2022

12:29

0

U spotu se pojavljuju njegovi unučići

Promocija na rođendan pokojne Marine Tucaković! Željko Samardžić objavio pesmu uz emotivne reči: Kad mene jednom ne bude...
Željko Samardžić - Copyright 24sedam/D.B.

Željko Samardžić promovisao je danas pesmu "Okupite", koju je napisala Marina Tucaković, a kako je danas i njen rođendan, zato je odabrao i današnji datum, 4. novembar.

Kako je rekao, pesmu je želeo premijerno da predstavi danas kako bi joj se zahvalio i odao joj počast. Detalja koji su vezani za njegovu novu pesmu ima još.

Naime, Željko je prvi put u spotu prikazao i članove svoje najuže porodice, u kom se pojavljuju i njegovi unučići.

- Kad mene jednom ne bude, tu je spot da se moji sete, da im bude lepo dok ovo gledaju - istakao je pevač uz osmeh i dodao da je zakazao tri koncerta, od kojih su dva rasprodata, te će se poslednji u ovoj godini održati 29. novembra.

ATAImages/ A.A.
Marina Tucaković

- Jedan od mojih najboljih koncerata je bio prošlog decembra u Beogradu. Bio sam u elementu, zaista sam divno pevao, a publika je bila bliže. U Beogradu ću uvek pevati. Osećam se kao da sam u svojoj kući - naglasio je Samardžić.

Podsetimo, Marina Tucakovič napisala je više hitova za Željka Samardžića, koji je, za razliku od njegovih kolega, na muzičku scenu stao u zrelijim godinama.

24sedam/D.B.
Željko Samardžić

- Meni je bio šok kada su me prvi put u Knez Mihajlovoj zaustavili da mi traže autogram. Ja sam rekao Marini, meni je to bio šok, da traže potpis od jednog anonimusa, do juče. Odem kući, stanem pred ogledalo i kažem "Šta su to u meni našle?", tako da su pesme nastajale neposredno, ja sam se poveravao njoj kad smo sedeli i pili kafu, ćaskali, onda ona otvori neku lepu rakijicu, pa nazdravimo... Imam privatno dosta snimaka, jer sam uvek molio Marinu da svaku pesmu koju mi je napisala da otpeva zato što je neverovatan sluh imala - zaključio je ranije Željko.

U video-snimku ispod poslušajte šta je još rekao Smardžić o novoj pesmi "Okupite" i u kom trenutku je Marina napisala za njega.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike