Marija Mikić priželjkuje sina! Otkrila i kako se bori s negativnim komentarima o svojoj drugoj trudnoći: Jadni ti ljudi!

02.11.2022

12:20

0

Pevačica ističe kako jedna osoba već zna kog joj je pola beba, ali da ona maksimalno uživa u neizvesnosti

Marija Mikić priželjkuje sina! Otkrila i kako se bori s negativnim komentarima o svojoj drugoj trudnoći: Jadni ti ljudi!
Marija Mikić - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pre oko tri meseca pevačica Marija Mikić dobila je ćerku Đurđu, a sada je i ponovo u drugom stanju. Kako priznaje, volela bi kada bi ovoga puta dobila sina, ali joj je svakako važnije da beba bude zdrava. Polom, kog je trenutno samo jedna osoba svesna, nimalo se ne opterećuje - pa tako i negativnim komentarima koji kolaju otkako se pročulo da je drugi put trudna.

- Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza. Prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti - počela je Marija za domaće medije, pa dodala:

- Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo.

„Moj život, moja stvar!"

Oprečni komentari joj jesu smetali, ali nije posustala u ideji da ih u potpunosti „isključi".

 

 

- Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni, a to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše, ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: „A, jadni oni". Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike