Marija Mikić o borbi da postane majka: Pila sam lekove, bilo je uspona, padova, nisam očekivala da ću drugi put lako zatrudneti

23.10.2022

17:56

1

Pevačica ističe da nema tremu zbog dolaska druge bebe

Marija Mikić o borbi da postane majka: Pila sam lekove, bilo je uspona, padova, nisam očekivala da ću drugi put lako zatrudneti
Marija Mikić - Copyright Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić je ponovo trudna. Tri meseca pošto je dobila ćerku Đurđu, ona i njen emotivni partner Jovan Pantić, očekuju još jedno dete, a par ne krije sreću zbog dolaska prinove.

- Jeste, istina je, iako nisam želela da se zna dok je rano kao i svaka žena, ali neko je sve to pustio u etar. Sad više ni nema veze, osim da molimo Boga da sve bude kako treba - ističe Marija na samom početku razgovora za Pink.rs.

Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
Marija Mikić

Kako kaže, treme ovoga puta nema, jer su mnogo toga prošli kako bi dobili prvo dete.

- Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli - daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji.

Privatna arhiva/Marija Mikić
Marija Mikić

Saznanje da je trudna je došlo sasvim spontano. Sumnjala je da ima koronu, jer je bila prehlađena, a ispostavilo se da je u drugom stanju.

- Jovan je pre nego što smo saznali išao i pričao ljudima da sam trudna, a ja sam ga ućutkivala jer nisam ni slutila, a ni pomislila da je to moguće tako brzo. Rekao mi je: "Znam, osećam, siguran sam"! I tako je i bilo. Saznali smo tako što sam se baš puno prehladila i sumnjala sam čak i na koronu, pa mi je kupovao test za koronu u apoteci, neke lekove i, izmeđuostalog, test na trudnoću jer je hteo da dokaže svoju teoriju. I bio je u pravu. Ja sam bila samo šokirana, dok mi sve nije došlo do glave (smeh).

Privatna arhiva/Marija Mikić
Marija Mikić

Kako je pre tri meseca postala majka preslatke devojčice, pevačica otkriva da li bi sad želela da dobije dečaka, kao i da li je sa Jovanom razmišljala o imenima za novu prinovu.

Želela bih samo kao i prvog puta, da sve bude kako treba, da beba bude živa i zdrava, stvarno ne razmišljam o polu. Imam neki osećaj da je dečak, ali to je samo moj osećaj, ništa više. Ne znamo još uvek ništa - kazala je Marija Mikić za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike