Porodila se zvezda „Granda", pa detetu promenila ime zbog ovog crteža: Tako je suđeno!

02.11.2022

10:30

0

Pevačica je otkrila i kako se sada oseća, pa naglasila da je sve prošlo u najboljem redu

Porodila se zvezda „Granda", pa detetu promenila ime zbog ovog crteža: Tako je suđeno!
Zvezdana Stevanović - Copyright Instagram screenshot / zvezdanaofficial

Zvezdana Stevanović, nekadašnja takmičarka i finalistkinja „Zvezda Granda", porodila se u Narodnom frontu i dobila dečaka. Iako je najpre planirala da mu da ime Zvezdan, sada se predomislila - najpre zbog jednog crteža, a onda i dana kada se njoj i izabraniku naslednik pridružio.

- Porodila sam u Narodnom frontu. Iskreno, malo sam malaksala i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama – rekla je Zvezdana, piše „Grand onlajn", pa otkrila zbog čega je u poslednjem trenutku rešila da promeni ime koje je sa izabranikom Nikolom dugo planirala za sina.

Crtež

- Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila u trećem mesecu trudnoće. Nacrtala je Nikolu, mene i bebu i napisala beba Luka. Ja sam je pitala kako zna da je muško i zašto baš Luka, ona je samo odgovorila da ne zna (smeh)... Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i setim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka – otkrila je srećna mama.

Zatim, nastavila je o tome kako konačno zna šta je prava ljubav, a i simpatičnih objava na Instagramu nije manjkalo. Inače, Zvezdana i Nikola su se nedavno u krugu najmilijih zavetovali jedno drugom na večnu ljubav, a ona je tada i za pomenute medije progovorila o svom izabraniku, pa stala na put glasinama da ga krije od javnosti.

- Nikola se bavi kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi... Venčali smo se samo u krugu najužih, jer smo tako hteli. Sa kumovima smo otišli do matičara i obavili taj papirološki deo, a sledeće godine planiramo crkveno venčanje i veliku svadbu - zaklljučila je ona.

Zvezdana Stevanović, Instagram screenshot / zvezdanaofficial
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike