Komšije Mirjane Karanović besne na glumicu zbog incidenta! „Namrštena je stalno, puna para, pa što da i ne uradi tako nešto?!"

01.11.2022

12:01

1

Starica koju je odgurnula u raspravi je polomila kuk, pa susedi to izgleda ne mogu da joj oproste

Komšije Mirjane Karanović besne na glumicu zbog incidenta! „Namrštena je stalno, puna para, pa što da i ne uradi tako nešto?!"
Mirjana Karanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svađa Mirjane Karanović s komšinicom iz zgrade se lože završila po obe - starica je polomila kuk pri padu, pošto ju je Mira u jednom momentu odgurnula, a glumica je sada prema pisanju pojedinih medija na izuzetno lošem glasu zbog svega.

I inače je, tvrdi njen komšiluk, uglavnom neraspoložena. Iako ima onih koji veruju da se incident zaista dogodio samo igrom nesrećnih slučajeva, daleko su glasniji oni koji smatraju da je Karanovićeva naprosto „bahata jer ima dosta para, pa sebi mnogo šta može da priušti".

- To Mira uradila? Veliko iznenađenje! Mora biti da je slučajno. Ne verujem. Iznenadila me je Mira, verujte. Svašta se desi danas - kazao je „Informeru" jedan od stanara Katanićeve ulice, upitan o incidentu posle kog je protiv Mirjane navodno i izrečena krivična prijava.

- Ovde je viđam stalno i definitivno je stalno namrštena. Tu negde stanuje i nisam je video nasmejanu ni jednom - rekao je drugi komšija za pomenute medije.

Izvesna prolaznica o glumici sada ima baš loše mišljenje:

- To je bezobrazluk. Stvarno je bezobrazna. Žena je besna, puna je para, pa što da tako nešto ne uradi.

Svakako, ovom prilikom se pomenuta ekipa susrela i sa uzdržanima.

- Kada su mi date samo te informacije mislim sve najgore. Ali dok se ne raspitam više o toj situaciji ne mogu stvarno ništa više da kažem - iskreno je rekao jedan mladić iz komšiluka.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike