„Nije novost da se ona svađa sa komšilukom"? Susedi Mirjane Karanović bez dlake na jeziku: Prilično je prgava i nezgodna!

29.10.2022

20:52

6

Pojedinci objašnjavaju kako je glumica često najglasnija i kada se nađe na sastancima kućnog saveta, iz bilo kog razloga

„Nije novost da se ona svađa sa komšilukom"? Susedi Mirjane Karanović bez dlake na jeziku: Prilično je prgava i nezgodna!
Mirjana Karanović - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Posle incidenta koji se dogodio u zgradi u kojoj živi glumica Mirjana Karanović, njene komšije rešile su da „opletu" za medije, pa tako otkriju kakav je ona sused. Prema njihovim rečima Mira, koja čitavu situaciju prilično teško podnosi, važi za „prgavu komšinicu" koja je često najglasnija od svih i tokom sastanaka kućnog saveta.

Protiv Karanovićeve je, inače, tokom prethodnog dana podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda iz nehata. S. S. (82) s kojom se raspravljala je pala i polomila kuk i trenutno se nalazi na lečenju.

- Nismo čuli šta se desilo u konkretnom slučaju, ali znamo da je Mirjana ta koja je često akter svih komšijskih svađa - kazao je jedan komšija „Kuriru", pa nastavio o tome kako njegova poznata komšinica i te kako ume da bude nezgodna u „obračunu" s nekim iz zgrade.

- Pomalo je prgava i nezgodna kada se posvađa s nekim, a sve su to problemi vezani za komšijske stvari. Ljuti se što zajednički prostor u zgradi nije očišćen, što je neko bacio neke stvari ili ostavio gde ne treba, uvek nađe razlog da zapodene svađu. Često je i najglasnija kada imamo kućne savete i sastanke. Svojevremeno se ljutila i na komšije koje su htele da zidaju zgradu pored naše - tvrdi on.

Podsetimo, glumica je posle drame, pa i krivične prijave, ispričala za pomenute medije šta se u stvari dogodilo i napomenula da se iskreno nada da će se sve dobro završiti.

Više o tome možete čitati na OVOM linku.

Mirjana Karanović, Tanjug/Dragan Kujundžić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike