Buran period je iza njega: Luna emotivnim rečima čestitala rođendan Gagiju Đoganiju (FOTO)

12.10.2020

16:12 >> 14:50

0

Ćerka je ocu pomogla da okružen bliskim ljudima obeleži ovaj dan

Buran period je iza njega: Luna emotivnim rečima čestitala rođendan Gagiju Đoganiju (FOTO)
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Gagi Đogani slavi danas 49. rođendan, a od ćerke Lune Đogani dobio je javnu čestitku na Instagramu.

Ona je na ovoj društvenoj mreži objavila njihovu zajedničku fotografiju sa jahte na kojoj se oboje smeju i uz nju mu poželela sve najlepše.

– Srećan rođendan, tata. Da si živ i zdrav i normalan. Voli te tvoja ćerka – napisala je Luna u okviru storija, a na narednim je objavljivala snimke na kojima se vidi da su organizovali propslavu u krugu najbližih kako bi obeležili ovaj poseban dan.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, iza Gagija je veoma buran period – on je nedavno uhapšen zbog posedovanja narkotika, ali je istog dana pušten iz pritvora. Kako su mediji pisali, na saslušanju je izjavio da je kokain kupio za ličnu upotrebu i da nije imao nameru da ga preprodaje.

Gagi Đogani je rođen 12. oktobra 1971. godine u Beogradu. Njegovi roditelji imali su devetoro dece, pa je odrastao sa četiri brata i četiri sestre. Najstariji sin je otac Bakija Đoganija, poznatijeg kao B3, a brat mu je i poznati denser Đole Đogani. U poslednje vreme javnosti je postala poznata i njegova sestra Nađa nakon što je njen sin Adam Đogani učestvovao u rijalitiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike