Ceca od poslovnih obaveza ne stiže da vidi unuka! Osvrnula se na takmičenje, te trudnu snaju: Jedva čekamo još jednog lepotana!

26.10.2022

13:59

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je otkrila i da li bi pisala autobiografiju te snimala seriju o svom životu i karijeri

Ceca od poslovnih obaveza ne stiže da vidi unuka! Osvrnula se na takmičenje, te trudnu snaju: Jedva čekamo još jednog lepotana!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Svetlana Ceca Ražnatović obratila se danas okupljenim medijskim ekipama u Košutnjaku, tik pred snimanje nove emisije "Zvezda Granda". Ona je najpre govorila o žiriranju u ovom takmičenju, te istakla da joj to predstavlja uživanje.

- Nadam se da će moje kolege koje imaju manje kandidata dobiti druge kandidate i da imaju mnogo posla za rad. Zabavno mi je sa tom decom da radim, pretalentovani su, veseli, vedri, puni energije. To samo može da prija - rekla je Ceca i zaključila da pobeda u "Zvezdama Granda" nije najbitnija.

- Ne bavim se time, savetujem svoje kandidate i govorim da to apsolutno nije preduslov za karijeru, i sami to znate. Imamo pobednike koji nisu napravili sad neke "vau" karijere, a imamo i one koji su bili deseti, jedanaesti, četvrti, pa su napravili karijere. Treba da iskoriste nas, kao mentore, naša iskustva i znanje, da se time bave, da što više rade na sebi, jer će im trebati za dalju karijeru i biti veliko olakšanje.

Kako kaže, ona na početku karijere nije imala uslove i mogućnosti kakve sada imaju njeni kandidati.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

 - Ja nisam imala priliku da imam mentora da me ispravlja, radila sam sama na sebi, uz tim ljudi koji je pravio za mene pesme. Radili su na mom vokalu, ja sam bila dete od 14 godina, ali moram da se pohvalim da sam i u to vreme imala zrelu boju glasa, formiran glas. To je dar od Boga.

Ceca je ispričala i da zbog brojnih obaveza, često ne stiže da vidi unuka i svoje najmilije.

 - Ne stižem da vidim unuka, ne stižem da vidim članove porodice, tempo mi je baš brz i pretrpan raspored. Sada, kad ćemo imati pauzu, to će malo da popusti. Ovo je moj posao, svi su svesni kakve obaveze imam i kakav sam profesionalac. Kada nešto dogovorite, to morate da ispoštujete - rekla je Ceca i dodala da se njena trudna snaja Bogana, koja čeka drugog sina, odlično oseća.

 - Prelepa je, odlično je, fenomenalno se oseća! Očekujemo još jednog lepotana kao što je Željko!

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

Kako je Neda Ukraden nedavno izdala svoju autobiografiju, Ceca je prokomentarisala i to pa zaključila da nema takve planove.

- Moja autobiografija bi bila u tomovima, verujte mi - kaže Ceca za Pink.rs, koja je u istom tonu odgovorila i na pitanje da li bi snimala seriju koja bi prikazala kako su izgledali njeni počeci.

 - Ja sam u cvetu mladosti, rano mi je još!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike