Verujem u njegov oporavak! Supruga Saše Zalepugina otkriva u kakvom je stanju voditelj: Posećujem ga svakog dana, mislim da me čuje

24.10.2022

10:06

1

Autor: Marija Mitić

Čuveni novinar doživeo je moždani udar pre nedelju dana i od tada je u komi

Verujem u njegov oporavak! Supruga Saše Zalepugina otkriva u kakvom je stanju voditelj: Posećujem ga svakog dana, mislim da me čuje
sasa 2 - Copyright Printscreen/YouTube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Čuveni jugoslovenski novinar i voditelj Saša Zalepugin doživeo je moždani udar pre nedelju dana i od tada se nalazi u veštačkoj komi, kako bi se što pre oporavio. Njegova supurga Tihana Harapin Zalepugin otkrila je sada detalje njegovog stanja i ispričala kako ga svakog dana posećuje u bolnici, uverena da on čuje i oseća sve što mu priča.

- On je i dalje u induciranoj komi, ali doktori mi kažu da se dobro oporavlja. Hvala svim tim divnim ljudima na Rebru, koji sada brinu o mom Saši, čoveku koji meni znači sve na ovom svetu. Ja sam bez njega sasvim sama, fali mi svake minute, svake sekunde - govori Tihana za Jutarnji.hr i dodaje:

Printscreen/YouTube/Hrvatska radiotelevizija
Saša Zalepugin

 - Juče sam mu rekla: ‘Saša moj, volim te najviše od svega na celom svetu‘. A on je, učinilo mi se, na to trepnuo. Kao da me čuje! Uzela sam ga potom za ruku i ponovo mu rekla: ‘Volim te najviše‘. Ali nisam plakala. Ne želim plakati pred njim, ne želim da me on čuje i vidi kako plačem - priča utučena Tihana.

Ona za kraj ističe da veruje u njegov oporavak.

- Ja mu svakog dana sve pričam, svaki detalj i imam osećaj da me čuje. Ja verujem u njegov oporavak, jer on je veliki borac, čovek koji neće otići, koji me neće ostaviti samu - ispričala je modna agentica dodajući da ništa pre nedelju dana nije slutilo da će se televizijska legenda samo srušiti u njihovom domu, a potom i završiti u bolnici, u lošem stanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike