Upoznali smo je kao preslatku devojčicu kod Elen Dedženeres, a sada je objavila da je trudna! Svi su u šoku (FOTO)

23.10.2022

21:39

0

Iako ima tek 19 godina, veoma je uzbuđena što će postati majka

Upoznali smo je kao preslatku devojčicu kod Elen Dedženeres, a sada je objavila da je trudna! Svi su u šoku (FOTO)
Screenshot_3 - Copyright Youtube screenshot/Sophia Grace

Britanska pevačica Sofija Grejs, koju smo 2011. godine upoznali kada je sa rođakom Rozi gostovala u šou voditeljke Elen Dedženeres, objavila je da je trudna.

Sofija Grejs ima samo 19 godina, ali je veoma uzbuđena što će postati majka. Trenutno je u petom mesecu, a kako je objasnila, nije želela da objavljuje ništa o trudnoći dok ne bude sigurna da je sve u redu.

Profimedia
Sofija Grejs sa rođakom Rozi

- Bila sam u šoku kada sam saznala da sam trudna. Sada sam se već navikla i presrećna sam. Ne mogu da dočekam da podelim sa svima vama sve što se dešava, a definitivno ću prikazati stvari koje od mene niste navikli - rekla je ona u videu.

Inače, Sofija Grejs je sa svojim dečkom u vezi skoro tri godine, a njih dvoje znaju pol bebe, ali će to objaviti naknadno.

Youtube screenshot/Sophia Grace
Sofija Grejs

Sofija i njena rođaka Rozi pojavile su se ponovo kod Elen Dedženeres u poslednjoj epizodi njenog šoua koja je bila u maju. Tada smo mogli da vidimo kako su izgledale kada su se prvi put pojavile i izvele pesmu Niki Minaž, ali i svako ostalo gostovanje koje su imale. 

U komentarima ispod videa koji je Sofija Grejs objavila o trudnoći stiglo je mnoštvo čestitki, ali je bilo i onih koji se sećaju njenog gostovanja kod Elen, te ne mogu da veruju da je već odrasla da bude majka. Drugi, pak, misle da joj je bilo rano. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike