Megan Markl se žalila na stari posao, koleginica je žestoko napala da ne govori istinu

19.10.2022

18:36

0

Klaudija je istakla da su posle tog angažovanja dobile brojne poslovne ponude

Megan Markl se žalila na stari posao, koleginica je žestoko napala da ne govori istinu
Megan Markl - Copyright Profimedia

U novom izdanju podkasta sa Paris Hilton pod nazivom „Razbijanje mita o glupačama“ (fuficama), Megan Markl prisetila se vremena kada je kao radila kao hostesa u popularnom šou programu „Dogovor ili ne“. 

Kako je objasnila, zahvalna je što je dobila priliku da se okuša kao glumica, tako je zarađivala novac da „plaća račune“, ali isto tako, zbog svega se „nije dobro osećala“.

Profimedia
Megan Markl

Vojvotkinja od Saseksa je istakla da bi volela danas-sutra da njenu ćerku Lilibet cene prvenstveno zbog inteligencije, a ne zbog njene lepote ili tela, kao što je bio slučaj kod nje dok je radila kao hostesa.

- Nije mi se sviđao taj osećaj biti svačija. Tako sam se osećala u to vreme jer sam bila svedena na reč glupača (fufica). Čak smo svake nedelje dobijale bonove za sprej za sunčanje jer je postojala ideja kako je trebalo da izgledamo - rekla je Marklova.

Zvezda rijaltija „Real Housewives of Atlanta“ Klaudija Džordan, žena koja je baš kao i Megan bila hostesa u popularnoj emisiji, iznela je svoju stranu priče i demantovala Meganinu izjavu istakavši da im je pojavljivanje tamo otvorilo mnoga vrata i pružilo mnoge nove prilike.

Profimedia
Megan Markl

 

- Prvo da razjasnim - dobiti angažman u ovakvoj emisiji ne zavisi nužno od vašeg intelektu, ali morate da znate da su izvršni producenti svake epizode odabrali po pet modela s najodgovornijim i najzabavnijim ličnostima, za koje su znali da će animirati takmičare - stoji u jednoj od niza objavljenih poruka na Instagram storiju koje je ona u međuvremenu obrisala jer su je optužili da blati Megan, a ona je objasnila da nije to radila već branila emisiju i da u pitanju različiti doživljaji i emocije:

Profimedia
Megan Markl

- „Dogovor ili ne“ nas nikada nije „tretirao kao fufice“. Devojke su se birale na temelju ličnosti, ne izgleda. Dobili smo puno prilika zahvaljujući tom šou programu. Onaj ko nije hteo da sarađuje, nego se samo pojaviti, dobio je na kraju samo ček s novcem i ništa više. No, ako odlučiš da iskoristiš taj trenutak, samo ti je nebo granica - pojasnila je Klaudija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike