Holivudska glumica trpela zlostavljanje na snimanju: Udario me je po zadnjici pred celom ekipom

19.10.2022

17:25

0

Ana je dugo ćutala o ovome, a sada je obelodanila ime reditelja koji je bio napadan prema njoj

Holivudska glumica trpela zlostavljanje na snimanju: Udario me je po zadnjici pred celom ekipom
ana faris (2) - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Ana Faris godinama je prećutkivala da je imala veoma neprijatnu situaciju sa pokojnim rediteljem Ivanom Rajtmanom. Naime, ona se priključila pokretu #metoo, otkrivši da se Rajtmanneprikladno ponašao prema njoj.

Kako je objasnila, sve se dogodilo tokom snimanja filma „Moja super bivša devojka“ iz 2006. godine, dok je stajala na merdevinama i o ovome je ćutala punu deceniju. 

U svom podkastu Nekvalifikovani ona je otkrila da ju je pokojni Rajtman udario rukom po zadnjici pred celom ekipom na setu. 

Profimedia
Ana Faris

- Mogu li da govorim loše o mrtvima? - pitala je Faris u uvodnom delu gošću Lenu Danham i dodala:

- Snimala sam scenu u kojoj sam bila na merdevinama i trebalo je da uzimam knjige sa police, a on me je tako snažno udario po zadnjici pred ekipom.

Ona se prisetila i da je Rajtman vikao na nju nakon što je zakasnila na set prvog dana zbog nesreće sa lepkom za periku u šminkernici. Njena sagovornica je potom otkrila da su i druge žene pričale o rediteljevoj neljubaznosti i napadnosti.

Profimedia
Ana Faris

 

- Mislim da niste prva osoba koja je to prijavila. I tako mi je žao što ste imali to iskustvo. I zar niko nije ušao i rekao: „Ne?“ 

- Ne. Bilo je to, kao, 2006. godina. Imala sam 30 ljudi oko sebe koji su očekivali da nešto uradim, ali nisam. I tako sam to pustila. Rekla sam: „Kao, pa nije to tako velika stvar. Povuci se i samo se kikoći“. Ali, činilo je da se osećam tako malom. To ne bi smeo da uradi muškarcu. Jedno od mojih najtežih iskustava u filmu je sa njim - odgovorila je Ana.

Inače, Rajtman, koji je režirao „Isterivače duhova“, umro je u februaru ove godine. Njegov sin, režiser Džejson Rajtman, još uvek nije dao sud o ovoj situaciji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike