Nisam to mogla da podnesem, pala sam u depresiju i bila na lekovima! Pevačica progovorila o gubitku bebe

19.10.2022

14:41

0

Autor: Marija Mitić

Aleksandra Ilić dugo se, nakon toga, borila za potomstvo

Nisam to mogla da podnesem, pala sam u depresiju i bila na lekovima! Pevačica progovorila o gubitku bebe
fi - Copyright Printscreen Youtube/ nikadnijekasno

Pevačica Aleksandra Ilić iz Niša, koja je popularnost stekla učešćem u šou "Nikad nije kasno", otvorila je dušu pa ispričala detalje o svojoj borbi za potomstvo.

Naime, Aleksandra je u petom mesecu izgubila bebu, nakon čega dugo nije mogla da ponovo zatrudni.

- Moj sin je tada imao četiri godine, a ja sam u petom mesecu izgubila još jednu bebu. Posle toga nisam mogla da ostanem trudna, ne znam iz kog razloga, kod mene je sve u redu. Oduvek sam volela da imam više od troje dece, tako sam uvek govorila, međutim nije se dalo. Teško sam tada to podnela, pala sam u depresiju, pila sam lekove. Ja to ne krijem i o tome pričam javno, mislim da tako nešto treba da se kaže. Hvala Bogu, evo dobro sam, živa, zdrava i tu sa vama. Jesam tada mnogo žalila, ali sam na kraju rekla ko zna za šta je to dobro. Kad god tako pričam sa ljudima koji imaju takav problem, ja se trudim da im pomognem i olakšam, ali svako to drugačije doživi – otkriva takmičarka za Grand.Nova.rs.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
Aleksandra Ilić

Ona dodaje da i sada zaplače kada su neke emotivne pesme u pitanju.

Aleksandra je otkrila i da je imala strah od takmičenja, pa je zato ranije nismo gledali na malim ekranima.

- Nekako ranije nisam imala hrabrosti, udala sam se rano, imam sina koji ima sada 19 godina. Njemu sam bila potpuno posvećena i svojoj porodici. Prošle godine kada sam napunila 40 godina, već tada sam razmišljala da dođem ovde, ali mi se nije dalo. Poslala sam prijavu, ali nije htela da ode, kao da je nešto bilo blokirano, ali sam ove godine uspela da se prijavim iz prvog puta - priča veteranka i otkriva da je talenat za pevanje nasledila od oca koji se dugo bavio muzikom.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
Aleksandra Ilić

- Ja sam rasla uz tu muziku koju je moj otac radio. On je u jednom momentu napravio veliku muzičku pauzu, pa sam ga ja nagovorila da se vrati, da bi on mene uveo u taj posao. Imala sam sedam godina kada je on prestao da peva, nekako mi je to palo teško. Navikla sam na ta njihova okupljanja i svirke, pa sam uspela da ga nagovorim da se vrati - dodaje Aleksandra.

Iako se rano udala, od muža je imala apsolutnu podršku kada je u pitanju muzika, pa danas ponekad i nastupaju zajedno.

- I suprug mi je muzičar, tako da sam imala od njega veliku podršku da se bavim pevanjem. Sve zajedno radimo i dobro je za sada - ispričala je Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike