Isplivao jeziv snimak! Nestala jutjuberka pre nekoliko dana tvrdila da sumnjiv čovek posmatra njihovu kuću! (VIDEO)

18.10.2022 | 11:54

Autor: Marija Mitić

Mnogi korisnici društvenih mreža ubeđeni su da on ima veze sa njihovim nestankom

Copyright Printscreen Youtube/anđela&nađa

Otac jutjuberki, Anđele (23) i Nađe (21), Zoran Đorđević, objavio je danas da su mu ćerke nestale. Takođe, očajni čovek naveo je u snimku na Jutjubu i da mu nema supruge Tine, te rođake Marije koja živi sa njima.

Javnost je uznemirena zbog ovog slučaja, a na društvenim mrežama se u velikoj meri dele snimci jutjuberki. Jedan, nastao pre tri dana, izaziva jezu jer u njemu Anđela govori o izvesnom čoveku u crnom, sa kapuljačom koji posmatra njihovu kuću, zbog čega joj je bio sumnjiv i od kog se uplašila. Pojedini korisnici mišljenja su da je možda baš on povezan sa njihovim nestankom.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Anđela i Nađa

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u jakni i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela u video snimku.

 

 

Podsećanja radi, Zoran je u svom obraćanju rekao da od juče,17. oktobra, nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni, te o supruzi i rođaki.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran danas za Pink.rs.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Zoran Đorđević

Njega dodatno brine i to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu, ukoliko do tada ne bude došao do novih saznanja.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam