Enrike je pre Ane ljubio jednu od danas najseksepilnijih glumica: Crvenela na pomen njegovog imena! (FOTO)

25.06.2022

05:55

0

Devedesetih se o njima i te kako pričalo i pisalo, da bi na kraju - sve palo u zaborav

Enrike je pre Ane ljubio jednu od danas najseksepilnijih glumica: Crvenela na pomen njegovog imena! (FOTO)
profimedia-0288695935 - Copyright Profimedia

Pevač Enrike Iglesijas je ženu svog života, Anu Kurnjikovu, s kojom je i osnovao porodicu, upoznao u decembru 2001. godine na setu za „Escape" - jednu od njegovih najpoznatijih pesama. Njihova ljubavna priča oduvek je privlačila ogromnu pažnju, kako su se oni maksimalno trudili da je sačuvaju od znatiželjnih pogleda, što im i dan-danas polazi za rukom.

Par je, naime, od samog starta javnosti delovao toliko privlačno, da su mnogi oni koji su zabvoravili da je pre Ane ljubio ni manje, ni više, nego Sofiju Vergaru.

Sofija Vergara, Profimedia
 

Danas zvezda serije „Moderna porodica" tada je još uvek bila plava i bavila se manekenstvom. Kada bi je pitali za Enrikea, crvenela bi pred kamerama, gledala u pod i sramežljivo se osmehivala, zbog čega su je svi gledali kao zaljubljenu tinejdžerku.

- Mi smo samo prijatelji. Izlazimo, ali samo kao prijatelji - izjavila je bila svojevremeno za „Telefe" posle niza i zajedničkih fotografija s već dobro poznatim „drugom".

U tom periodu, kada je to izjavila, Sofija je osim kao prava lepotica bila poznata i kao mama šestogodišnjeg sina Manola, kog je dobila 1991. u braku s Džoom Gonzalesom, od kog se razvela dve godine kasnije. 

 

Sa Enrikeom je, prema napisima stranih medija, bila u vezi od 1997. do 2000. godine. Kao i on, nikada se nije oglašavala o njihovoj ljubavi, pa je ona posle njihovog rastanka ubrzo pala u zaborav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike