Uspomene koje ne blede! Isplivala još jedna fotografija s venčanja Zmijančeve i Kemiša: Bio je sjajan suprug! (FOTO)

16.10.2022

20:41

0

Pevačica i harmonikaš su se odavno rastali, ali pojedini detalji njihove ljubavi i dan-danas „drže" svu pažnju javnosti

Uspomene koje ne blede! Isplivala još jedna fotografija s venčanja Zmijančeve i Kemiša: Bio je sjajan suprug! (FOTO)
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš bili su oko tri godine u braku. Vremenom, naime, shvativši da ipak nisu baš jedno za drugo, rešili su da se rastanu.

Svako je krenuo svojim putem, međutim uspomene još s njihovog venčanja - baš nikako ne blede, a dokaz tome je i ova fotografija sa svadbe.

Još jednu možete pronaći na OVOM linku.

 

 

Pevačica je kasnije, podsetimo, uplovila u zajednicu s Vladom Jovanovićem, s kojim je dobila ćerku Nikoliju, danas takođe poznatu pevačicu. Kemiš već dugo uživa u ljubavi sa Zoricom Brunclik.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - ispričala je jednom prilikom Vesna, govoreći o vremenu koje je provela kao Kemišova žena.

Rastali smo se kao ljudi

– Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem – objasnio je, s druge strane, Miroljub svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike