Isplivala fotografija Vesne Zmijanac i Kemiša sa venčanja! Bivši par u strasnom zagrljaju (FOTO)

02.06.2021

17:57 >> 17:58

0

Pevačica i harmonikaš bili su u braku osamdesetih godina, a do sada niko nije imao prliku da ih vidi ovako prisne

Isplivala fotografija Vesne Zmijanac i Kemiša sa venčanja! Bivši par u strasnom zagrljaju (FOTO)
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Prva ljubav harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša je pevačica Vesna Zmijanac sa kojom je bio u braku tri i po godine. Kako je vreme prolazilo, shvatili su da nisu jedno za drugo, te su se razišli. Danas nakon skoro četiri decenije isplivala je njihova fotografija sa venčanja.

Na Instagram stranici „Estradni muzički vremeplov” koja prati život naših poznatih ličnoosti osvanula je fotografija nekadašnjeg bračnog para u strasnom zagrljaju.

Naime, Vesna je tada imala plavu kosu i lokne, dok je Kemiš imao dužu kosu, a gotovo identičnu frizuru je zadržao i danas.

Podsetimo, Kemiš je nakon razvoda sa Vesninom, uplovio u mirnu luku sa pevačicom Zoricom Brunclik sa kojom je nedavno proslavio 37 godine braka.

Inače i Kemiš i Zorica o svom braku imaju samo reči hvale, a nakon svega su se rastali u korektnim odnosima.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je Zmijanac jednom prilikom.

Harmonikaš je takođe imao svoju verziju priče o ljubavi a prvom suprugom.

– Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem – objasnio je Kemiš ranije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike