Ljupka Stević o generalu Simiću, pa i drugim bivšim vezama: Uvek sam bila oštra!

16.10.2022

13:45

1

Pevačica naglašava da se nikada ne vraća na staro, te kako su kod nje svi nekadašnji partneri „zabetonirani"

Ljupka Stević o generalu Simiću, pa i drugim bivšim vezama: Uvek sam bila oštra!
Ljupka Stević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljupka Stević je otvoreno progovorila o svom ljubavnom životu gostujući u jednoj emisiji, te objasnila kako je to ona uvek bila oštra prema svojim partnerima. Na staro se, tvrdi, nikada ne vraća - pa tako nije ni Dragiši Simiću. Dve godine posle skandala o kom se dugo brujalo, kada mu je, kako se navodilo - uništila kola zbog prevare, više nisu ni u kakvom kontaktu.

- Ne postoji ni bivši ni sadašnji, ali se nadam budućem. Imala sam buran vikend, 20 sati nespavanja, nekoliko vožnje, a evo sada sam ovde... Nemam ni vremena ni za ljubav, iskreno. Ni da izlazim, a ni da se krećem. Svi ti moji udvarači jedino mogu negde usput da me sretnu. Neka veza mi nije ni fokus, a ni predmet interesovanja, jer u ovom trenutku ne bih mogla ni da se posvetim nekome onako kako treba - objašnjava svoju trenutnu situaciju Ljupka u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavlja o tome da li nekadašnja ljubav može postati i buduća.

- Mislim da ne, bar iz nekog mog iskustva. Nikada se nisam vraćala na staro, sve što je bivše kod mene ostaje u prošlosti. Ako je ljubav velika ili ako postoji, možda jeste moguće, ali ja sam malo drugačija. Kod mene su bivši zabetonirani - naglasila je, a zatim se dotakla i Simića.

Dragiša Simić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- To je apsolutno završena priča. To je bilo pre oko dve godine, davno. Zaista, bivšima želim sve najbolje, ali to je zauvek završeno.

Pevačica je zatim otkrila i da li se ikada viđala sa bivšim devojkama svog partnera, javno ili u tajnosti

- Nikada to nisam uradila zaista, nisam imala takva iskustva. Više sam ja bila ta koja sama zove neke bivše pa objašnjava kako stoje stvari. Oduvek sam ja bila tako oštra u svojim vezama - zaključila je Stevićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike