Ljupka Stević se udaje u oktobru? Pevačica ostala zgranuta nasred ulice!

25.07.2022

08:39

2

Pevačici je ovo bio prvi susret s gatarom, koja joj je kazala i da će danas-sutra biti majka dečaka

Ljupka Stević se udaje u oktobru? Pevačica ostala zgranuta nasred ulice!
Ljupka Stević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljupka Stević trenutno boravi u Crnoj Gori, na primorju, gde gotovo svake večeri održi po jedan nastup. Tokom dana, s druge strane, pevačica odlazi u šetnje, na kafe, plaže, međutim, kada ju je nepoznata žena zaustavila i počela da joj proriče sudbinu, nije se bunila. Prema pisanju „Republike", pevačica je gataru vrlo pažljivo slušala, a čak joj je i postavila nekoliko pitanja o stvarima koje javno još uvek nisu poznate.

Posebno se obradovala kada joj je rečeno da će danas-sutra roditi sina, jer joj je to i inače velika želja.

- Imaš jednog druga, ali si ga stavila u srce kao rođenog brata. Udaćeš se negde u oktobru. Priželjkuješ sina, to će ti se i ostvariti. Veliku ljubav si imala pre ovog za kog ćeš se udati, ali nije vam bilo suđeno da ostanete zajedno - rekla je ova žena Ljupki, koja se tada bila i naježila, a zatim ju je dobro i nagradila za svaku reč.

- Iskreno, ja nikada to nisam radila. Slučajno me je žena zaustavila i počela da priča. U jednom momentu sam se naježila kada me je pitala za neke stvari iz života koje mi se trenutno dešavaju, a o tome skoro niko ne zna - objašnjavala je Stevićeva za pomenute medije, naglasivši da nikome ranije nije dala da joj otvara karte.

- Za udaju, videćemo, oktobar je veoma blizu. Možda je to pogrešila, ali nikada se ne zna. Kada mi je rekla da ću roditi sina, otopila sam se, to mi je velika želja - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike