Ovde se Sanja Marinković odmara s porodicom i prijateljima! Obilaze plaže, vinarije, a sestra voditeljki traži dečka! (FOTO)

24.07.2022

08:22

0

Čuveno televizijsko lice boravi na crnogorskom primorju sa još oko 10 najmilijih

Ovde se Sanja Marinković odmara s porodicom i prijateljima! Obilaze plaže, vinarije, a sestra voditeljki traži dečka! (FOTO)
sanja_marinkovic_aps - Copyright Printzscreen ,,Premijera"

Sanja Marinković je zajedno s porodicom i prijateljima rešila da otputuje na crnogorsko primorje, ne bi li na najbolji način i u omiljenom okruženju napunila baterije za posao koji je u Beogradu čeka. Brat joj je sa devojkom doputovao iz Londona, sestra došla iz Španije... A prijatelji iz Dubaija smešteni su u kući pored one u kojoj ona odseda.

U ovom luksuznom „ćošku" tako sada ima njih 10 i gotovo sve rade zajedno.

- Nikad nisam bila u fazonu skupoće, ja više volim da bude komforno, da bude lepo i da svi mogu da uživaju. Mi uveče ovde pravimo roštilj za nas deset. Moj brat fantastično kuva. Imamo tu neki mali gliser, on stigne, pokupi nas, odemo gliserom tu po obali i kupamo se svaki dan na drugoj plaži. Imali smo ceo jedan dan na jahti i stvarno smo se divno proveli. Išli smo na ručkove, u neke vinarije. Ovde ujutru radimo jogu pored bazena svako jutro u osam sati, kada dođe instruktor joge. Posle kupanje, imamo tu neku našu plažu gde je baš slatko - istakla je Sanja u „Premijeri", te sprovela televizijsku ekipu kroz dom koji je sada uzela na korišćenje.

- Onaj ko je ovo dizajnirao... Stvarno imam osećaj da sam u Toskani na moru. Sama spavam na ovom krevetu, ali ovde ima baš zgodnih mladića. Baš sam rekla mom bratu, greota bi bilo da mi kao porodica ovako ne uživamo. Ne treba to nikakav partner nama da obezbedi - komentarisala je, pa napomenula da se i te kako bavi poslom i planira nove poduhvate.

Marinkovićeva je zatim ispričala kako je sa svojom sestrom veoma bliska i da često i na mesečnom nivou idu na putovanja. Upitana o čemu najčešće pričaju, bila je iskrena pa rekla - „o frajerima".

- Tražimo Sanji momka, biće, gledamo sad gde je. Možemo zajedno, nas dve - prokomentarisala je voditeljkina sestra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike