Darko Lazić proslavlja rođendan sa novom devojkom: Napravio gala žurku, od izabranice dobio skupoceni poklon

13.10.2022

20:43

0

Pevač obožava žurke, pa se i ovog puta potrudio

Darko Lazić proslavlja rođendan sa novom devojkom: Napravio gala žurku, od izabranice dobio skupoceni poklon
vanja_mijatovic_12102022_0217 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Darko Lazić danas proslavlja 31. rođendan, a odlučio je da slavlje organizuje u jednom novosadskom klubu. Iako još uvek na društvenim mrežama nema nikakvih fotografija i snimaka, kako se navodi, pevač nije žalio za gala žurku.

Sve obiluje u hrani, piću i luksuzu, a gosti su od samog starta dobro raspoloženi, te je zasigurno da će i ovo slavlje biti za pamćenje, kao što je inače uvek kod Lazića.

Amir Hamzagic/ATAImages
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

Katarina se pojavila u crnoj haljini sa dubokim šlicem koja je u potpunosti istakla njenu izvajanu figuru, visoke štikle i elegantne rukavice na rukama, navodi Republika. Darko se potrudio da se uklopi u stajling nove devojke, te je sve oduševio crnom elegantnom kombinacijom.

Pričalo se da je Darko bio široke ruke kada se radilo o poklonu za Katarinin rođendan, a ono što znamo jeste da se i ona otvorila, te je pevaču priredila nezaboravno iznenađenje, kao i skupoceni poklon.

Amir Hamzagic/ATAImages
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

Podsetimo, Darko i Katarina su pre 13 godina bili u vezi, a kako je Lazić istakao, njihovo obnavljanje veze je sudbinsko. Par ne krije sreću i zaljubljenost, a nije isključeno i da će uskoro stati na ludi kamen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike