Laziću je nova devojka stvarno velika podrška: I ovde nerazdvojni! (FOTO)

11.10.2022

20:19

0

Obnovljena veza im je, očito, puna žara

Laziću je nova devojka stvarno velika podrška: I ovde nerazdvojni! (FOTO)
darko lazic - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić već izvesno vreme uživa u ljubavi sa Katarinom, s kojom je pre 13 godina već bio u kratkoj vezi. Posle niza turbulentnih ljubavi, čini se kao da će se pevač ovoga puta smiriti - upravo pored nje.

Novom fotografijom iz teretane privukli su ogromnu pažnju. Par se ne razdvaja i jedno drugom su, po svemu sudeći, velika podrška i kada je fitnes u pitanju.

- Često sam u vezi, ne volim da budem sam, ali ovaj put sam našao devojku, odnosno poznajem je 13 godina - objašnjavao je nedavno Lazić u emisiji „Magazin In", pa nastavio:

- Katarina je devojka sa kojom sam ja bio pre 13 godina u vezi godinu dana i evo, ponovo smo zajedno. Zabavljali smo se kad sam ja imao 18, a ona 19 godina. Mislim da je to sudbinski.

- Iskren da budem, nikad nije ni prestala da me osvaja - zaključio je tada on.

Darko Lazić u teretani s devojkom, Instagram screenshot / darkolazicofficial
 

- Otkako sam naglo smršao, pojavio mi se veliki višak kože svuda po telu. Idem da skinem to, zakazao sam operaciju na jednoj privatnoj klinici. S doktorom sam se sve dogovorio, ne bi trebalo da bude problema, ali, naravno, nije naivna nijedna operacija. Nova devojka me bodri, to mi je važno. Mislim da ću posle toga da izgledam mnogo bolje - nasmejao se Lazić zatim u ispovesti za „Republiku".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike