„To svakako ne može da se skarije!" Anja Mit posle svadbe iz snova progovorila o prinovi!

01.10.2022

17:08

1

Glumica se nada da će zauvek biti srećna i nasmejana kao što je sada

„To svakako ne može da se skarije!" Anja Mit posle svadbe iz snova progovorila o prinovi!
anja_mit_ognjen_vesic - Copyright Instagram screenshot / anjamitofficial

Anja Mit je nedavno „stala na ludi kamen", pa izabraniku, pilotu Ognjenu Vesiću, izgovorila sudbonosno „da". Tada, glumica je uzela njegovo prezime, a svoje zadržala kao umetničko. Smatra da se, otkako je postala gospođa Vesić, nije uozbiljila, jer je to nešto što dolazi vremenom.

Zatim, naglasila je da je očekivala kada će javnost početi da se raspituje o prinovi, iako ona još ni sama ne zna kada će se ostvariti u ulozi majke.

- Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom. Možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija – počela je Anja za „Grandov" portal, te nastavila o tome kako njena svadba nije bila „raj samo za nju".

- Ljudi nas još uvek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu videli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam želela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do celokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna i nasmejana biti uvek!

Osnivanje porodice je, pak, još „na čekanju".

- To ne može stvarno da se planira. Očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo, bili bi androidi, ali kad bude, svi će znati. To svakako ne može da se sakrije - kaže Vesićka, koja je nedavno bila u prilici da se ponovo nađe u sudijskoj stolici emisije „Nikad nije kasno".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

 

Na pitanje da li se šta promenilo od poslednjeg gostovanja, odgovorila je:

- Nisam se ništa promenila ni pripremala, ova emisija je takva da vas ponese. Verujem da će kao i do sada biti zanimljivo i zabavno. Uživam da slušam te njihove priče i divim se hrabrosti takmičara da svoju intimu podele sa svima nama... Jako sam emotivna i zaista me pogode takve priče, ali opet, ovde su sve priče hvala Bogu lepe i daju poruku da verujete u svoje snove. Ovde je pouka da je hrabrost i vera nešto što vas vodi ka uspehu i svi treba da se ugledamo na ove kandidate – smatra Anja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike