Slađina drama iz aviona je dobila epilog: Sada se oglasila „Air Serbia" (FOTO)

23.09.2022

12:15

1

Pevačica i njen suprug se trenutno nalaze u Budimpešti, gde su prinudno sleteli

Slađina drama iz aviona je dobila epilog: Sada se oglasila „Air Serbia" (FOTO)
seka_aleksic_19052022_0029 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Slađa Alegro i njen suprug Zoran doživeli su veliku dramu tokom leta iz Beča za Beograd. Avion je prema saznanjima 24sedam, naime, prinudno sleteo u Budimpeštu posle, kako je pevačica ispričala, „čudnih turbulencija". 

Pošto se poznati par oglasio, napomenuli su da sa ostalim putnicima čekaju dalje instrukcije.  Sada, „Air Serbija" je u svom saopštenju istakla da će drugi avion otići po sve njih.

- Današnji let iz Beča do Beograda preusmeren je u Budimpeštu zbog tehničkih poteškoća i mera predostrožnosti. Avion je bezbedno sleteo u Budimpeštu, a bezbednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku. „Er Srbija" žali zbog neprijatnosti i organizovaće uskoro poseban let kojim će putnici iz Budimpešte biti prevezeni do Beograda - istakli su oni.

Podsetimo, Slađi nimalo nije bilo svejedno, a svoje iskustvo podelio je s javnošću i njen suprug putem društvene mreže Instagram, kada je pristigao u Budimpeštu. 

- ...Stisnem Slađi ruku, kažem: „Sve je okej", pogledam... Amer, rekao bih. Pored mene. Frka mu, a i meni malo. Namignem mu, pokažem rukom „okej" i kažem mu da ne brine (s mojim istančanim engleskim akcentom). Prinudno slećemo u Budimpeštu, okrenem se ka njemu i opet namignem. A on kaže nešto što ću pamititi do kraja života: „Dobro je biti sa Srbima kad je teško, vi ste hrabar narod!" - poručio je on. 

Zoran Dragaš, Intagram screenshot / zokadragas
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike