Ovo je njen talenat? Izašla polugola na scenu, pa đuskala grudima u ritmu: Takmičarka izazvala gađenje! (VIDEO)

11.10.2022

13:55

0

Tvrdi da ni za jedan svoj šou ne obavlja prirpeme - sve joj dolazi prirodno

Ovo je njen talenat? Izašla polugola na scenu, pa đuskala grudima u ritmu: Takmičarka izazvala gađenje! (VIDEO)
wendi_superstar - Copyright Youtube screenshot ,,Supertalenat"

Wendi Superstar pojavila se nedavno na sceni hrvsatkog „Supertalenta", pa na veliko iznenađenje mnogih pokazala - kako u ritmu može da pomera svoje grudi. Tamošnji mediji već uveliko bruje o njoj, te njenom nastupu s „200 kilograma i isto toliko lažnih dijamanata", tokom kog su joj samo bradavice bile pokrivene i to resama, kao što je običaj kada je burleska u pitanju.

Ko je Wendi?

Devojka s neobičnim talentom koja je šokirala najpre čitavu Hrvatsku dolazi s Kanarskih ostrva. Preko dana izrađuje nokte, dok preko noći nastupa u klubu „Funny Voice". Njena tačka traje oko tri sata i roditelji joj često dolaze, prenosi „Index.hr". Ona je srećna što je podržavaju, kao i njena baka, koja se smatra njenim najvećim fanom.

Isti talenat, prema daljim napisima, poseduje i njena majka, ali nikada to javno nije radila. Wendi se, inače, nikada ne priprema za šou - sve joj, kažu, dolazi prirodno.

U komšiluku, međutim, posebno je uzburkala javnost.

Wendi, Youtube screenshot ,,Supertalenat"
 

Na društvenim mrežama se brzo pojavilo pitanje da li je uopšte dozvoljeno ovako nešto „igrati" na televiziji. Žiri poznatog talen-šoua ispratio ju je bez treptaja oka, a u publici je bilo ljudi koji su od šoka i ustali sa svojih stolica, pa se držali za glavu.

Užas kome sve dozvoljavaju da prođe", „žalosno je što naša deca i unuci ovo moraju da gledaju", „ne mogu da verujem da je ovo dozvoljeno", samo su neki od komentara sa zvaničnih onlajn profila ovog šoua, u kom je Wendi dobila zeleno svetlo da se i opet pojavi na sceni.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike