Aca Lukas donosi radikalne promene nakon što je dane proveo u bolnici: Prestajem sa alkoholom!

11.10.2022

13:54

0

Autor: Marija Mitić

Pevač će se potruditi i da koriguje ishranu

Aca Lukas donosi radikalne promene nakon što je dane proveo u bolnici: Prestajem sa alkoholom!
amigi_07092021_035 (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Aca Lukas poslednjih par dana proveo je u bolnici gde se javio kada je osetio jake bolove u stomaku. On se sada bolje oseća pa se oglasio za medije i otkrio o čemu je reč. Kako kaže pevač, on ima tegobe sa želucem, a uvažiće i savete lekara da prestane sa nekim lošim navikama, poput konzumiranja alkohola.

 - Imao sam upalu želuca, sada je sve okej - počeo je Lukas te se osvrnuo na savete doktora koje je dobio u bolnici.

 - Nikada nisam bio alkoholičar, ali voleo sam da popijem, pa mi se nekada omakne. Ali, izgleda da mi ne prija uopšte, tako da ću definitivno izbaciti alkohol iz upotrebe -  izjavio je Aca koji će korigovati i ishranu.

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

- Imam 54 godine i moram da vodim računa o svemu. Mada, ja volim da jedem i pečenje i hleb i ne mogu ja da budem sada na nekoj dijeti, ali ću da povedem računa o ishrani - rekao je Vuksanović za Novu, koji će 3. novembra održati svoj već tradicionalni koncert u Beogradskoj areni.

Podsećanja radi, čim je javnost saznala da je Aca Lukas hospitalizovan, za naš portal se oglasio njegov menadžer i producent Saša Mirković.

- Tačno je, preforsirao se ovih dana, dobio je bol u stomaku, pa će ga zadržati u bolnici nekoliko dana, dok sve ispitaju. Verujem da će biti dobro i da ćemo ubrzo nastaviti pripreme za koncerte - rekao je tada Mirković za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike