Poznato vreme i mesto sahrane Gorice Nešović

07.10.2022

13:11

1

Svi poštovaoci njenog lika i dela će tada moći da joj odaju počast

Poznato vreme i mesto sahrane Gorice Nešović
gorica nesovic studiobulevar (1) - Copyright Printcreen/Youtube/StudioBulevar

Novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović preminula je juče, 6. oktobra u 59. godini, biće sahranjena na groblju Orlovača. Sahrana će se obaviti u ponedeljak, 10. oktobra u 14 sati.

Podsetimo, rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Vratila se na Studio B, pa je bila na funkciji programske direktorke Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Printcreen/Youtube/StudioBulevar
Gorica Nešović

 

Slušaoci radio programa mogli su da prate emisiju Buđenje koju je uređivala i vodila sa prijateljem i kolegom Draganom Ilićem, a koji se danas oprostio od nje. 

Emisiju je, očekivano, posvetio njoj i sve vreme ju je nazivao "Buđenje za Goricu". Iako mu nije bilo lako, pričao je o mnogim stvarima koje je prošao sa njom i puštao pesme koje je ona volela.

- Kad postoji sličnost onda se rađa rivalitet. Gorica i Madona su bile slične, u nekom trenutku su bile kao dvojnice, mnogo su ličile jedna na drugu. U tom periodu je Gorica i bila na njenom koncertu. Gorica je često kroz šalu volela da kaže da je visoka plavooka žena od 185 centimetara. A verujte bila je visočija od Madone, pa barem pet centimetara - prisetio se Ilić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike