"Tužba, bajo moj, pa laj!": Rada Manojlović tuži opsednutog fana koji tvrdi da je bio intiman sa njom!

07.10.2022

07:53

0

Pevačica ne želi da mu dozvoli da preko njenog imena dobija pažnju javnosti

"Tužba, bajo moj, pa laj!": Rada Manojlović tuži opsednutog fana koji tvrdi da je bio intiman sa njom!
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Društvenim mrežama juče su kružile objave čoveka koji je tvrdio da je bio intiman sa Radom Manojlović, te da joj je za to platio. 

Pevačica se kratko juče oglasila, ali je zato na svom nalogu na Tviteru objavila niz tvitova o ovom opsednutom fanu, te poručila da će ga tužiti.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- Sve, sve, al' da sam krš kad se skinem, e da ga j, tu ga pretera! Tu se odao! Kakav pacijent, majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku, što bi rekao Šojić (na sudu, naravno) - pisala je Rada sa emotikonima koji plaču od smeha, pa dodala:

- Apropo izvesne persone koja na bedan način pokušava da dođe do pažnje javnosti preko mog imena. Moj pametni tata je uvek imao neku izjavu koja mi se ureže u mozak. Davno je za ovakve slučajeve govorio: 'Ćerko, budi srećna, od toliko ludaka na slobodi, tebi se nakačio samo jedan'. Tužba, bajo moj, pa laj - zaključila je Rada.

Podsetimo, Dario Šogorović, nekadašnji učesnik jednog rijalitija, objavio je "licitaciju" u kojoj je ponudio da, ko mu više plati, dobija snimak iz hotela, a na istom se navodno vidi da je bio intiman sa pevačicom.

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela, 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je između ostalog Šogorović, a ovom objavom, ostavio je sve u šoku. 

Međutim, ovaj mladić se tu nije zaustavio, već je dalje nastavio da komentariše i iznosi veoma neprimerene komentare na račun pevačicinog izgleda. 

- Nije vredela tog novca - napisao je on na Instagramu, pa kako bi njegove objave delovale uverljivije, on je objavio i nekoliko fotografija sa Manojlovićevom.

Podsetimo, Manojlovićeva je javno sa pratiocima podelila da je njena veza sa Harisom Berkovićem okončana, a tu priliku je Šogorović iskoristio da je prozove, što je opet kontradiktorno, s obzirom da je uvek jurio na nastupima da se fotografiše sa njom, a u javnosti iznosi gnusne uvrede. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike