Bivši muž Verice Šerifović se borio sa teškom bolešću: Prijatelji o poslednjim danima Miće Nikolića i njegovom braku sa pevačicom

06.10.2022

07:29

0

Njihova ljubav trajala je tri godine, ali su i posle svega bili u dobrim odnosima

Bivši muž Verice Šerifović se borio sa teškom bolešću: Prijatelji o poslednjim danima Miće Nikolića i njegovom braku sa pevačicom
Copyright Verica Šerifović ATAImages/M. M.

Verica Šerifović je, do sada, imala dva braka. Jedan sa Rajkom Šerifovićem, sa kojim je dobila ćerku Mariju, a drugi sa pevačem i kompozitorom Mićom Nikolićem. 

Mića je, inače, otac popularnog kompozitora Saška Nikolića, poznati je instrumentalista, kompozitor, producent i pevač. Nažalost, 4. aprila 2018. godine je preminuo, nakon velike borbe sa teškom bolešću.

Njegovi prijatelji iz Šapca ga i dalje čuvaju u srcu, a kako su izjavili, on je za njih bio "muzički Nikola Tesla". Oni su se prisetili i njegove ljubavi sa Vericom Šerifović, odnosno kako je do toga došlo, ali i zašto su se rastali.

Youtube screenshot/ A sad malo mi
Mića Nikolić

- Mićin život bio je jako zanimljiv. Što se tiče odnosa između Verice Šerifović i njega, mislim da je tu blizina učinila svoje. Doveo je jednom prilikom Vericu i njenog muža Rajka Šerifovića na neko veselje da pevaju. Od tada su postali bliski kućni prijatelji - priča Mićin prijatelj Ramo za Kurir i nastavlja:

- I malo-pomalo, taj prijateljski odnos se pretvorio u ljubav, posle su to oni ozvaničili. Mića se onda preselio za Beograd, tamo su živeli. Posle tri godine došlo je do porodičnog pucanja, pa se Mića vratio kući svojoj porodici i supruzi Ljilji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saško Nikolić sa majkom Ljiljom

Mićin prijatelj je ispričao i kako su izgledali njegovi poslednji dani.

- Bio je u jako teškom stanju pred smrt. Poslednji put sam ga video nakon operacije srca. Kasnije mu se to pogoršalo, dobio je kancer pluća. Rekli su mi da ga je bolest pojela. Čak ni njegov rođeni brat nije mogao da ga prepozna koliko je propao od bolesti. Strašno. Opala mu je i kosa od bolesti. Izgledao je kao leš. Umro je u kući u Beogradu, na Bežanijskoj kosi - otkrio je on.

Kada je bila Mićina sahrana, skoro cela estrada se pojavila, a među njima je bila i Verica sa ćerkom Marijom. Njih dvoje su posle razvoda ostali u dobrim odnosima, čak i sarađivali, pa mnogima nije bilo čudno što je Verica bila uplakana na njegovoj sahrani.

Zanimljivo je i da je Marija u prijateljskim odnosima sa Saškom Nikolićem, Mićinim sinom, sa kojim se privatno druži, ali i poslovno sarađuje. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica i Marija Šerifović

Podsetimo, u svojoj velikoj ispovesti, Verica je opisala kako je izgledalo Mićino i njeno venčanje.

- Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu "Jezero" do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari - ispričala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike