Mirjana Karanović bez dlake na jeziku: Brak mi se nije desio, niti deca i ne mislim da je to nešto najvažnije u životu

24.07.2022

09:26

3

Pošto je otvorila dušu o najvećoj intimi, objasnila je kako je to što nije osnovala porodicu nikada nije opterećivalo

Mirjana Karanović bez dlake na jeziku: Brak mi se nije desio, niti deca i ne mislim da je to nešto najvažnije u životu
mirjana karanović (6) - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Mirjana Karanović je, govoreći o svojoj privatnosti, istakla kako joj se brak nije desio, ali nekoliko velikih ljubavi svakako jesu. Iz njih, takođe, nije dobila decu, ali je to nikada nije opterećivalo jer ne smatra da je to „najvažnija životna stavka".

- Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako - počela je Mirjana, pa dodala:

„Nema ovde muškarca koji bi to tolerisao"

- Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor... To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku. Kako sam ja tako vrlo zauzeta i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca - zaključila je na „Uni".

Inače, glumica je nedavno bila progovorila i na temu strahova, te otkrila da se boji odlaska, kao i mnogi drugi.

- Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan - iskrena je bila tada Mirjana za „Stori".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike