Ceca će u svom timu imati i transvestita: Isplivali detalji nove sezone "Zvezda Granda"!

05.10.2022

08:49

0

Pevačica je širokih ruku prihvatila saradnju sa njom

Ceca će u svom timu imati i transvestita: Isplivali detalji nove sezone "Zvezda Granda"!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

Nova sezona muzičkog šou programa "Zvezde Granda" počela je sa snimanjem, ali još uvek nije poznato na kojoj televiziji će se emitovati niti kada će gledaoci moći da pogledaju prvu epizodu ove emisije. 

Snimanja su zatvorena za javnost i medije, ali neki detalji već počinju da se pojavljuju, pa se tako navodi da će Ceca Ražnatović u svom timu imati i transvestita.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Kako se navodi, u pitanju je Alino Juhart, koji ima 29 godina i poreklom je iz Slovenije, ali živi u Beogradu.

Insistira da ga oslovljavaju imenom Alina, oblači se u žensku garderobu i izjašnjava se kao žena. Alina se predstavila žiriju tokom prvih snimajućih dana.

Izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman otkriva za Alo! detalje ove saradnje koja bi do kraja takmičarske sezone trebalo da urodi plodom.

- Alino, zapravo Alina, kako se predstavlja i kako insistira da ga zovu, jeste veoma talentovana mlada osoba za pevanje i estradu. Izuzetno je muzikalna, divno vaspitana, a kao ceo šou-biznis paket predstavlja nešto dosad neviđeno na sceni Granda - počinje svoju priču izvor.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Dok je pevala, oduševila je sve članove žirija, pa je lako i bez problema sakupila glasove da se plasira u naredni krug takmičenja. Kada je došao red da bira mentora, Alina se nije dugo dvoumila već je poželela da to bude Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je videla atmosferu i želju svih njenih kolega da joj budu mentori, Ceca je pristala da radi s ovom nesvakidašnjom kandidatkinjom - otkriva izvor i dodaje:

- Ceca jako dobro zna estradne postulate i u Alini je već prilikom prvog nastupa videla ogroman potencijal. Rad s ovakvom kandidatkinjom će i njoj samoj biti veliki izazov, a Ceca je već krenula u planiranje repertoara koji će Alina izvoditi u narednim krugovima.

Kako će se ovo izgledati, ostaje da vidimo kada počne emitovanje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike