Velika drama Ivane Šašić! Ostavila roditelje u bolnici, pa otišla pravo na posao: Tako je nama pevačima! (FOTO)

09.07.2022

13:14

1

Ona je objasnila da joj je pevanje koliko lepo, toliko i teško, posebno u ovakvim situacijama

Velika drama Ivane Šašić! Ostavila roditelje u bolnici, pa otišla pravo na posao: Tako je nama pevačima! (FOTO)
zadrugovizija_03012021_0421 - Copyright ATAImages/ A.A.

Ivana Šašić nedavno je doživela veliku dramu kada je oba roditelja morala da ostavi u bolnici, a onda da ode na zakazani nastup. Pevači se često suočavaju sa ovim problemom - da moraju da pevaju kada im nije ni do čega, a Ivani je, prema njenim rečima, tako već i gotovo pune tri decenije unazad.

 - Mnogi kažu: „Ma, lako je vama pevačima, vaš posao je lak i lep." Lep jeste, ali i težak. Radiš i kada ti nije do pesme, moraš - počela je ona u svojoj objavi na Fejsbuku, u okviru koje se i javno požalila zbog svega što ju je snašlo.  

- Eto, danas težak dan. Majka mi posle nekog snimanja leži u krevetu, tata kome je pozlilo dok je mamu doveo na snimanje, hitno sanitetom prevezen u Valjevo, srčani bolesnik. Dovezla sam mamu i tatu do bolnice, u pola sata se sve promenilo. Kući sam vratila samo mamu. Tatu su odmah odvezli za Valjevo. A, ja? Radim kao i svih ovih 29 godina. Ko te pita možes li - pisala je ona.

- Obećas, daš reč da ćeš doći, raditi i to se uvek poštovalo. Da, muzičarima i pevačima i nije uvek baš veselo u glavi- zaključila je Šašićeva.

Ivana Šašić Facebook screenshot / ivana.sasicdrugiprofil
 

Podsetimo, pevačica je nedavno prošla kroz još jedan period, prenosi „Informer", kada se razvodila od Bojana Simića zbog njegove prevare.

- Čekam poziv za zvaničan razvod, da se susretnemo. Ljudi, ja ne mogu da verujem. Eto, mi smo pričali, sve se dešavalo šta je bilo. Ja sam prekinula svaki kontakt sa njim. On je pokušavao da dođe do mene, ali ja sam presekla u životu i ne želim više da idem dalje sa tom pričom - kazala je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike