Emir Habibović izveo 15 godina mlađu verenicu iz porodilišta! Pao i sočan poljubac (FOTO)

12.06.2022

19:58

0

Pevačica je na svet donela zdravu devojčicu, a porođaj je prošao u najboljem redu

Emir Habibović izveo 15 godina mlađu verenicu iz porodilišta! Pao i sočan poljubac (FOTO)
Emir Habibović, Tamara Selimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zvezda „Granda” Tamara Selimović i njen 15 godina stariji verenik Emir Habibović nedavno su postali roditelji, devojčice Ariane.

 
U večernjim časovima novopečena mama u pratnji svog verenika izašla je iz porodilišta „Narodni front”, a zaljubljeni par je ispozirao za prisutne fotoreportere.

Pevačica je na svet donela zdravu devojčicu, a porođaj je protekao u najboljem redu. Novopečeni roditelji su izašli zagrljeni iz porodilišta, a Emir je poljubio pred svima svoju izabranicu i zahvalio joj se što mu je podarila ćerku.

 

Habibović nije mogao da prisustvuje porođaju, jer je imao zakazanu tezgu u Beču, a radosne vesti je podelio sa pratiocima na Instagramu. 

Inače, ovo je Emiru četvrto dete, a iz prethodnih veza ima još troje dece, a neke od njih je Tamara imala priliku i da upozna. 

- Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu - kazala je Selimovićeva ranije za naš portal i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one

Instagram printscreen/emirhabibovicofficial
Tamara Selimović, Emir Habibović

- Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim delima, tako da zaslužuje, kada su njegova deca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike