Miša Grof u strahu, govori da mu prete i tvrdi: Nikolina radi za hrvatsku obaveštajnu službu!

01.10.2022

08:57

2

Autor: Marija Mitić

Antikvar kaže da ne sme da izađe na ulicu zbog bojazni, ali i da mu se prisluškuje telefon

Miša Grof u strahu, govori da mu prete i tvrdi: Nikolina radi za hrvatsku obaveštajnu službu!
Sahrana Vidoja Ristovića - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da proda nekretninu koju je zajedno sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem stekla dok su bili u braku. Reč je o skupocenoj vili koja se nalazi u zagrebačkom naselju Šestine, međutim, njen tast Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nije oduševljen ovom idejom - naprotiv.

On je tim povodom izjavio da je i on mnogo novca uložio u ovaj objekat te da ne zna ni na koga se kuća vodi, kao i da će to morati da proveri. Pored toga rekao je i da više ne sme da komentariše ovu temu, a otkrio je i zbog čega.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof

- Zvali su me iz hrvatske obaveštajne službe i rekli da više ne smem ništa da pričam o njoj! Pripretili su mi da budem miran i da njeno ime ne pominjem javno ni u kom kontekstu. Izgleda da ona radi za hrvatsku službu! - priča Miša Grof i dodaje da već danima ne sme na ulicu.

- U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smem da kažem na koji način su mi zapretili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je mnogo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ni ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a šta ću ja?! Moram da budem miran, kako su mi rekli...

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Nikolina, s druge strane, ne želi da priča ni o svekru ni o prodaji kuće koju je njen pokojni suprug kupio prošle godine za 1,5 miliona evra. Voditeljka se samo požalila da neko sabotira prodaju vile, s obzirom da je oglas za prodaju nestao sa sajta za oglašavanje posle samo dva dana.

- Oglas za prodaju kuće je misteriozno nestao. Ne znam ko je to uradio, pa ne bih dalje komentarisala - kratko je rekla Pišekova za Informer i prekinula vezu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike