„Ovo je uništeni duh devojke"? Britni ponovo uznemirila fanove: Zbog jedne fotografije niko ne zna šta se dešava s pevačicom!

20.09.2022

05:45

1

Spirsova ovim potezom nema koga nije zabrinula

„Ovo je uništeni duh devojke"? Britni ponovo uznemirila fanove: Zbog jedne fotografije niko ne zna šta se dešava s pevačicom!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Osim što je objavila prilično bizarnu fotografiju, u odnosu na ono čime inače ispunjava svoj Instagram profil, Britni Spirs nema koga nije ozbiljno zabrinula istakavši da se „sa istom, u neku ruku, složila". 

- Ovo kao da je duh devojke koji je uništen pošto je pokušao da pređe u pravi svet... Ne znam stvaro o čemu se ovde radi, ali mi zvuči baš dobro! - otkrila je ona šta misli o mračnoj slici na koju je negde naišla, pa je OVDE objavila.  

Britni Spirs, Instagram screenshot / britneyspears
 

U komentarma, međutim, ubrzo su je upitali - da li joj zaista zvuči dobro ili, pak, poznato, aludirajući na minuli period njenog života koji je provela kao pod ključem. 

- Namučena duša, nestaje u svom bolu - još jedan je u moru komentara zabrinute publike. 

Pevačica se, međutim, nije dalje oglašavala na ovu temu. Drama je, inače, nastala neposredno posle vesti da neće više nastupati zbog poniženja koje je doživela na prethodnoj turneji. 

Britni Spirs, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike