Silvester Stalone se ne razvodi: Posle zajedničke fotografije sa ženom, isplivali novi detalji o paru

24.09.2022

14:26

0

Autor: Marija Mitić

Do pomirenja poznatog para došlo je mesec dana nakon što je Dženifer Flavin podnela papire za razvod

Silvester Stalone se ne razvodi: Posle zajedničke fotografije sa ženom, isplivali novi detalji o paru
Dženifer Flavin i Silvester Stalone - Copyright Profimedia

Posle mnogo nagađanja o razvodu Silvestera Stalonea i njegove supruge Dženifer Flavin, te bizarnim razlozima za ovu odluku, poput svađe oko psa kao glavnom uzroku, glumac se ipak ne razvodi.

Naime, malo nakon što je podgrejao glasine o pomirenju sa suprugom, objavivši na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju, te spekulacije potvrdio je i portal "Page Six". Oni navode da su se slavni glumac i njegova partnerka sastali kod kuće, razgovarali i rešili da odustanu od razvoda, a oboje su veoma srećni zbog te odluke.

Do pomirenja poznatog para došlo je mesec dana nakon što je Dženifer Flavin podnela papire za razvod jer je Stalone navodno skrivao od nje važne stvari i trošio njihovo zajedničko bogatstvo. 

U svom zahtevu za razvod od 19. avgusta, Flavin je njihov brak opisala kao "nepovrato slomljen" te je optužila supruga za "namerno rasipanje i trošenje bračne imovine". Izvor za Page Six rekao je kasnije kako je to "čista laž".

Podsećanja radi, bilo je priče da se par razilazi zbog psa rotvajlera kojeg je glumac želeo da čuva, dok se Dženifer tome protivila. Međutim, glumac se nakon ovih navoda oglasio i istakao da se on i Flavin "nisu razišli zbog tako trivijalne svađe". Međutim, priznao je da se nisu slagali oko toga kako će se brinuti o psu. 

U međuvremenu je Dženifer njega otpratila sa Instagrama, pa poručila da se ona i njihove tri ćerke drže zajedno.

Stalone i Dženifer venčali su se 1997. i slavnom glumcu je to treći brak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike