Adel se uselila u novu paprenu vilu u Los Anđelesu: Prvi put objavila fotografije sa dečkom! (FOTO)

12.05.2022

22:16

0

Autor: Marija Mitić

Ova kuća pripadala je Silvesteru Staloneu, a osim osnovnih prostorija poseduje bazen, teretanu, spa centar, umetnički studio...

Adel se uselila u novu paprenu vilu u Los Anđelesu: Prvi put objavila fotografije sa dečkom! (FOTO)
adel - Copyright Printscreen Instagram/ Adele

Pevačica Adel uselila se, zajedno sa svojim izabranikom, sportskim agentom Ričom Polom, u novu, luksuznu vilu koju su pazarili.

Naime, reč je o kući Silvestera Stalonea, koji im je prodao za 58 miliona dolara, a popularna pevačica je danas na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sa Polom i ključevima u rukama pozira ispred ove raskošne vile:

 - Vreme leti - napisala je u opisu ove, ali i mnogih drugih fotografija sa dečkom, što je učinila prvi put.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Inače, vrednost ove nekretnine je procenjena na 110 miliona dolara, ali kako dugo glumac nije uspevao da je proda, cena je drastično pala, pa je tako poznatom paru pala u ruke za 58 miliona.

Reč je o imanju u ekskluzivnoj četvrti Nort Beverli Park, na Beverli Hilsu, sa kog se pruža pogled na ceo Los Anđeles, dok se vila prostire na 21000 metara kvadratnih, a poseduje ukupno osam spavaćih soba i devet kupatila.

Imanje je 1994. godine projektovao i izgradio arhitekta Edvard Granzbah, a glavna kuća pored osnovnih prostorija ima i zaseban apartman s tri prostrane spavaće sobe, dve manje i 12 kupatila.

Tu je i dvoetažna gostinjska kuća s dve spavaće sobe i kupatilom, a pored uobičajenih soba ova vila poseduje i raskošni glavni apartman sa saunom, parnim kupatilom i kancelarijom kao i bioskopom. Takođe tu je i prostorija za pušenje kao i teretana.

Kako je ovo vrlo skupa i luksuzna vila, to naravno nije sve. U rajskom dvorištu nalazi se velika terasa s bazenom, spa sobom i vrtom, kao i  klimatizovana garaža za osam vozila i umetnički studio.

Podsetimo, par je zajedno od juna prošle godine i to je njena prva veza nakon razvoda od Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike