Pobedio najveći porok, pa smršao 44 kilograma! Kosmajac promenio život iz korena

23.09.2022

18:10

0

Pevačica Viki Miljković mu je pomogla da pobedi sve probleme

Pobedio najveći porok, pa smršao 44 kilograma! Kosmajac promenio život iz korena
Kosmajac (2) - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Pevač Stefan Petrović Kosmajac stekao je popularnost učešćem u „Zvezdama Granda” gde je došao do samog finala. Bio je od onih koji su skloni skandalima, jer nije odoleo poroku, zvanom alkohol, a sada je konačno svoj život doveo u normalu.

Zbog kritika koje je dobio na račun viška kilograma odlučio je sebe da „liši gurmanluka” i mesecima unazad se pridržavao dijete, koju je na iznenađenje mnogih sam smislio.

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Stefan Petrović Kosmajac

 

- Ja sam smršao 44 kilograma za godinu dana. Bilo je teško, često sam bio gladan. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem mnogo rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda ceo dan pijem voćni sok. To je moja autofagija (smeh), to sam ja smislio. Zato što sam pre toga sve probao i nisam uspevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih pojeo nešto u popodnevnim časovima zaboleo bi me stomak - otkrio je Kosmajac za Grand Online.

Printscreen Youtube/Pesmom Za Dusu TV GRAND
Kosmajac

 

Poznato je da se Kosmajac uz pomoć mentorke Viki Miljković izvukao iz kandži poroka. 

Instagram printscreen/stefan_kosmajac
Stefan Petrović Kosmajac

 

- I dalje ne pijem, ali to ije istrajavanje u smislu da se ja nerviram kada vidim da neko pije. Jednostavno sam rešio i prestao da pijem. Mogu da popijem, ali smatarm da je to nešto što mi ne treba - kazao je pevač, koji je otvoreno pričao o problemu sa alkoholom:

- Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim, a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol - priznao je ranije Petrović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike