Pevač raskinuo veridbu pa završio u policiji: Posle 18 godina starije koleginice uživa u samoći, ali bilo je „gusto"!

06.01.2022

20:22

0

Idiličnoj ljubavi s Dušicom Ikonić ipak je došao kraj, a sa druge strane, lažni profil na Instagramu - tek mu je doneo probleme na kakve ni u najluđim snovima nije mogao da računa

Pevač raskinuo veridbu pa završio u policiji: Posle 18 godina starije koleginice uživa u samoći, ali bilo je „gusto"!
Stefan Petrović Kosmajac - Copyright Youtube screenshot „Zvezde Granda"

Dušica Ikonić i Stefan Petrović Kosmajac pre dve godine planirali su brak i zajedničku budućnost, međutim, kako mediji prenose, idiličnoj ljubavi ipak je došao kraj. Pevač, pak, uživa u samoći i tako mu, prema sopstvenom priznanju i odgovara u ovom trenutku. 

- Nisam više zaljubljen, nemam devojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku, ali...- ispričao je Stefan, ne želeći da otkriva detalje raskida verdibe, ali koji s tek 23 godine koliko ima, svakako, nije izgubio veru u ljubav. 

- Ljubav je nešto najlepše na svetu i najbitnije je da se porodica slaže. Sve ostalo je prolazno, pare su prolazne i neophodne, ali ljubav je nešto što sve to popunjava - dodao je Kosmajac, piše dalje „Grand onlajn", dok se pevač ovih dana zbog tuđih žena susreo sa novim nedaćama.

„Počeli su da mi dolaze kući!"

Naime, lažni profil na Instagramu sa njegovim imenom i prezimenom napravio mu je pakao od života. Morao je čak i da se obrati nadležnima za pomoć. 

- Taj neko ko se predstavlja na Instagramu kao ja, piše tuđim ženama, uglavnom ženama mojih kolega, pa me zovu kolege i pitaju što sam pisao njihovim ženama. Nisam mogao da objasnim da to nisam ja, niko mi nije verovao da to ne pišem ja. Počeli su ljudi da mi dolaze kući. I lepo odem u policiju i prijavim - objasnio je. 

Podsećanja radi. Kosmajac je nekoliko puta učestvovao je u „Zvezdama Granda". Godine 2019. do finala je stigao uz pomoć tadašnje mentorke, pevačice Viki Miljković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike