Kija na pomen Lukasovog imena promenila izraz lica: Nemamo nikakvu relaciju, institucije mogu time da se pozabave

23.09.2022

17:36

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je prošla kroz loš period u poslednja tri meseca, a imala je i smrtni slučaj

Kija na pomen Lukasovog imena promenila izraz lica: Nemamo nikakvu relaciju, institucije mogu time da se pozabave
kontrakulturna_promocija_22092022_0025 - Copyright ATAImages/ M.S.

Kristina Kija Kockar bila je u medijskoj ilegali čitavih tri meseca, sve do juče kada se pojavila na jednom javnom događaju gde je razgovarala sa sedmom silom. Ona je otkrila da se je povukla iz mnogo raznih razloga, tačnije negativnih dešavanja u njenom privatnom životu.

Pevačica je otkrila da je imala zdravstvene probleme, ali i smrtni slučaj u bliskom okruženju.

- Mnogo toga se nakupilo, na privatnom planu. Imala sam i zdravstvene probleme, ali i smrtni slučaj. Nije niko iz moje porodice, ali jeste iz kruga prijatelja. Sada sam dobro, bolje sam, a bila sam zdravstveno ugrožena, kao i na nekim drugim poljima... Milion stvari mi se nakupilo, što privatnih, što poslovnih. Gde god da se okrenem, neko i nešto je bilo protiv mene, šta da kažem... Bila sam jako potresena, a neke stvari i dalje rešavam - započinje Kija i priznaje:

- Teško se nosim sa takvim stvarima, kada sam u nekim takvim fazama. Evo, prvi put sam sada izašla u javnost i nije mi prijatno. Dešava mi se da dobijem napad panike i kad krenem do prodavnice - kaže Kija, koja i pored svih problema neće pribeći psihoterapiji.

ATAImages/ M.S.
Kija Kockar

- Ne, ne. Borim se sama sa sobom. Nikad se ne žalim, sama sve rešavam. Bilo je trenutaka kada sam klonula duhom, svima se dešava, ljudski je, ali život nisu samo lepe stvari i moramo se navići na to.

Pevačica takođe kaže i da je mnogo toga naučila iz ove situacije, jer je svaka životna nedaća, pre svega velika lekcija.

 - Shvatila sam koliko sam blagoslovena ljudima koji su oko mene i da treba da gledam napred, kao i da se ne obazirem na druge ljude, ali i da budem vrlo oprezna jer ima puno ljudi koji mi žele zlo.

Kockareva je progovorila i o poslu, te saradnji sa Acom Lukasom i Hajp produkcijom. Kako kaže, sa ovom kućom još uvek ima ugovor, dok je sa pevačem jedno vreme sarađivala, a ostala je mistična po pitanju njihovog trenutnog odnosa.

- Nemamo nikakve relacije - počela je Kija vidno ozbiljna i uznemirena pitanjem.

- Usredsređena sam samo na sebe, ne razmišljam ni o kome jer niko drugi ne razmišlja o meni. To sam isto naučila, da se oslanjam samo na sebe. Dalje to ne bih komentarisala, jer postoje čak i neke druge institucije koje mogu da se bave time. Sa Lukasom nemam nikakav ugovor ni saradnju, ali, da i dalje sam u Hajpu - njihovoj zajedničkoj produkcijskoj kući.

24sedam/Danica Božović
Kija Kockar

Kockareva je progovorila i o ljubavnom statusu pa otkrila da je slobodna.

 - Slobodna sam i ne razmišljam trenutno o mogučnosti ulaska u neku vezu. Samoće se ne plašim, na nju sam navikla, pre će biti da se plašim suprotnog, nekog zajedničkog života.

Inače, Kija je za sam kraj spomenula i da planira da piše svoju drugu knjigu ali ne u skorije vreme, kao i da će uskoro kumovati na venčanju jednog para LGBT zajednice u inostranstvu, te na krštenju njihovom sinu, kom se pozivu obradovala i odmah odazvala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike