Nije bio gladan pažnje: Bivša zvezda „Granda" otvoreno o sujeti, sebičluku, pa čuvenom talent-šouu!

23.09.2022

21:40

1

Pevač smatra da svakom dođe njegovih pet minuta, ukoliko zaista da svoj maksimum

Nije bio gladan pažnje: Bivša zvezda „Granda" otvoreno o sujeti, sebičluku, pa čuvenom talent-šouu!
Savo Perovic ata image (2) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Savo Perović, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda", vratio se nedavno na „Grandovu" scenu, pa novom pesmom svakako napravio opštu pometnju. 

- Napavio sam jedan blagi iskorak, a i hteo sam malo da budem u trendu sa klincima, jer publika koja mene voli i sluša, navikla je na mene da uvek imam drugačije pesme, a i svakako se ja u njima najbolje predstavljam - počeo je on, piše „Grand onlajn", pa je zatim objasnio kako nije sujetan, te da smatra da svako dobije svojih pet minuta. 

Takođe, postoji jedna stvar zbog koje veruje da je malo onih koji mogu da mu izađu na crtu. 

„Oduvaću svakog klinca!"

- Svako je popularan u svom nekom trenutku, svako ima nekih svojih pet minuta koje dobije. Mislim da kompletnu ulogu igraju dobra energija i dobra pesma, a što se mene lično tiče, nisam sujetan. Sa druge strane mislim da sam toliko energičan da ću, iako ću sada zvučati malo sebično, bilo kog klinca od 20 godina oduvati energijom koju nosim u sebi. Nosim tu neku mladalačku energiju - priča pevač

Mnogi su oni koji kažu da su talenat i dobar glas samo dve od milion stavki koje jednog izvođača čine zvezdom, pa ne čudi što su u takmičenju „Zvezde Granda" ovu „titulu" dobili pevači koji znaju da naprave dobru atmosferu.

Savo Perović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- I prvi put kada sam se pojavio u „Zvezdama Granda" trudio sam se da budem ekscentričan, ne iz razloga da bi mene neko zapazio već zato što sam želeo da napravim soptsveni imdiž i da budem prepoznatljiv po nečemu. Moja energija je moj najjači adut, a i stajlinzi i sve što ide uz to, jer smatram da svaka scena zaslužuje poštovanje - zaključio je Perović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike