Tanja Banjanin: Jutjub i lajkovi me uopšte ne zanimaju, klinci danas to ne razumeju

22.09.2022

14:08

13

Pevačica se povukla u ilegalu, a kaže da svojevremeno nije imala ni dovoljno inicijative da gradi karijeru

Tanja Banjanin: Jutjub i lajkovi me uopšte ne zanimaju, klinci danas to ne razumeju
alimpic_15052018_00004 - Copyright G. A./ATAImages

Tanja Banjanin je devedesetih godina bila jedna od najvoljenijih pevačica, a danas živi u medijskoj ilegali. Novi trendovi, lajkovi i pregledi na Jutjubu je ne zanimaju, a kako kaže, svojevremeno ni sama nije imala inicijativu da unapredi karijeru.

Tokom gostovanja u emisiji „Kec na jedanaest“ ona je otkrila zbog čega se povukla iz medija. 

- Ja sam sve vreme tu, ali ljudi nemaju tu percepciju jer me nema u medijima. A u medijima me nema zato što... pa ne znam ni ja... kao da sam se nekako povukla. Nije mi se baš dopadalo u kom pravcu idu stvari. Drugo, ja jesam malo introvertnija. I ja i moja karijera koja je malo čudna. Nisam dovoljno imala inicijative i iako sam za to prvenstveno ja kriva, nisam ipak kriva samo ja. Ja sam Rak u horoskopu i kad god mogu da uzmaknem, ja to uradim. Za svaki slučaj - kazala je pevačica. 

Printscreen Youtube/K1
Tanja Banjanin

 

Tanja je inače pravnica, ima dvoje dece i živi, kako kaže, urednim životom.

- Ja sam tu i šta se to s ovim vremenom dešava, to mene uopšte ne zanima. Ti Jutjubovi i lajkovi... Imam svoj put, i ako će na tom putu to nešto novo da se prikači - super, ako neće - aj zdravo. Ima ko to da sluša. Eto vidite, šta aj zdravo? Opet to radim. Ne Tanja, nego: Dobar dan, dobrodošli, ja inače imam koncert - rekla je s osmehom i najavila svoj koncert 9. oktobra u klubu Lisabon u MTS dvorani.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Banjanin

- To je intimnija i ekskluzivnija varijanta, onako kako ja volim. I moj bend će biti tu i imaću goste koje neću da krijem, jer me to jako nervira. Kod mene nema iznenađenja. Želim da ih otkrijem – biće tu Dejan Cukić i Boris Pingović. Biće svega. To su moji prijatelji i ja sa njima sarađujem i volim ih, i to je meni najvažnije. A to je ono što danas klinci ne razumeju.

Na konstataciju voditelja da je do danas kada peva zadržala prepoznatljive pokrete ruku, s osmehom je kazala:

- Kao klinka sam u „Muzičkom toboganu“ imitirala Tereziju Kesoviju. Ona je jako karakteristična i mahala je rukama uvek, i meni je to izgleda negde ostalo, a da ja to i ne znam - rekla je Tanja Banjanin. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike