Dragica Zlatić s knedlom u grlu o teškom detinjstvu, pa starom ocu: Nije mi svejedno!

20.09.2022

11:25

0

Bez obzira na to kakav odnos imaju, veoma se brine

Dragica Zlatić s knedlom u grlu o teškom detinjstvu, pa starom ocu: Nije mi svejedno!
Copyright Dragica Zlatić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dragica Zlatić teška srca govori o tome koliko joj je tokom odrastanja falilo očeve ljubavi. Ali, bez obzira na to, teško se nosi s mišlju da će u jednom trenutku ostati bez njega. 

- Nisam imala neko bajno detinjstvo, niti sam odrasla sa puno ljubavi. Otac mi je uvek bio prek, strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Kad sam bila poslednji put nije ga bilo iako on skoro nikad nigde ne ide, ja sam odmah pomislila da je negde pao, on ni mobilni ne nosi. I onda posle 45 minuta vidim ga da ide iz komšiluka i, pao mi je kamen sa srca - objašnjava Dragica, prenosi „Grand onlajn", a pevačica dodaje:

- Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega - izjavila je s knedlom o grlu govoreći o tati koji sada ima 85 godina. 

Na stranu to što joj teško pada da priča na pomenutu temu, pevačica priznaje da ponekad ume da bude osoba koja krije emocije, te da je to glavni razlog što je u prošlosti „odbijala" partnere.

„Teško mi je!"

- Tako sam kao neka ranjena srna, pa mi je jako teško da se otvorim. Imala sam problem da kažem bivšima i da ih volim jer sam ranjavana ceo život u svakom smislu. Nije mi bilo lako ni porodično ni poslovno, baš mi je bio težak život. I uvek kad mi dođe da se isplačem to radim kad sam sama, to je moj odbrambeni mehanizam - zaključila je Zlatićeva. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike