Čim ja nađem dečka krene kolaps, nevreme! Dragica Zlatić se zaljubila u kafani: Posvađali se, pa zavoleli!

23.03.2021

20:58 >> 20:11

0

Ukoliko turbulentna priča potraje još ovoliko, rado će s javnošću podeliti i njegov identitet, obećava pevačica

Čim ja nađem dečka krene kolaps, nevreme! Dragica Zlatić se zaljubila u kafani: Posvađali se, pa zavoleli!
Copyright Dragica Zlatić ATAImages/Antonio Ahel

Dragica Zlatić, mlada „Zvezda Granda”, otkrila je da je zauzeta devojka i zaljubljena do ušiju u, još uvek, momka koji je nepoznat javnosti. Tako će i, objašnjava, ostati, „bar još ovoliko” – rekla je ne otkrivajući koliko je tačno dugo u vezi.

– Čim ja nađem dečka krene kolaps i nevreme, sneg u maju – kaže kroz smeh pevačica, koja se u „Puls Srbije” uključila sa Kopaonika: Mislila sam da nikada neću naći momka u kafani, ali baš to se desilo. Nisam tada radila, a drugarica je kumovala našem upoznavanju. Od samog starta bilo je turbulentno, od prvog susreta smo imali svađu, pa se vidi da je odmah tu bilo strasti.

– On je predobra osoba, osvojio me je svojom dobrotom. Baš je normalan, nije ni iz kakve priče, ja sam zaljubljena do ušiju – priznaje Dragica.

– Ne mogu da otkrijem ko je on, ali ako ostanemo još ovoliko zajedno, ja ću otkriti sve o njemu. Radi normalan posao, jedna normalna i kvalitetna osoba.

Inače, na Dan zaljubljenih, Dragica je dobila i pokolon od bivšeg momka, kako kaže – više kao simbol bivšeg odnosa.

– Meni je bilo neprijatno kad sam dobila cveće, a ni sadašnjem momku nije baš bilo prijatno – otkriva Dragica i dodaje da ona i njen partner imaju poverenja jedno u drugo, ali je za veće planove i dalje rano.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike